A különböző fűszerek nagy segítségünkre lehetnek a különböző ételek elkészítése során.
Most kiderül, hogy melyik fűszer mihez illik!
Nézzük is, hogy melyek a legjobb fűszerek az ételekhez
Tojásételek: bazsalikom, kapor, majoránna, metélőhagyma
Káposztás ételek: bazsalikom, babér, kömény, szemes bors
Uborkafélék: bazsalikom, fehér bors, fokhagyma, kapor, kakukkfű, tárkony
Rizsételek: curry, gyömbér, sáfrány, fehérbors
Pizzák: bazsalikom, fokhagyma, kakukkfű, majoranna, oregánó
Bableves: kakukkfű és fokhagyma
Borsóleves: Rozmaring, kakukkfű, tárkony
Erőleves: Fokhagyma, feketebors, gyömbér, petrezselyem, sáfrány, szerecsendió, pasztinák
Gombaleves: Fokhagyma, borsikafű, rozmaring, majoranna, tárkony
Gulyásleves: feketebors, fokhagyma, köménymag, pirospaprika, babérlevél
Paradicsomleves: majoranna, kakukkfű, rozmaring, fokhagyma
Halakhoz: bazsalikom, babérlevél, bors, borsikafű, citromfű, kapor, fekete üröm, kakukkfű, rozmaring, tárkony, zsálya
Marhahúsokhoz: boróka, bors, cayenne bors, babérlevél, fokhagyma, kapor, kakukkfű, köménymag, majoranna, petrezselyem, zöldbors, piros paprika, rozmaring
Szárnyasokhoz: bazsalikom, curry, borsikafű, fokhagyma, feketebors, kapor, koriander, köménymag, majoranna, menta, pirospaprika, rozmaring, tárkony, zsálya
Vadételekhez: koriander, kakukkfű, rozmaring, szegfűszeg, szerecsendió, tárkony, zsálya
Babfőzelékhez: babérlevél, bazsalikom, gyömbér, fokhagyma, kapor, majoranna, petrezselyemgyökér, tárkony, pirospaprika
Borsófőzelékhez: tárkony
Kelkáposztafőzelékhez: fokhagyma, bors, köménymag, pirospaprika, majoránna
Lencse: babérlevél, borsikafű, fokhagyma, pirospaprika, citrom
Tökfőzelék: gyömbér, kapor, pirospaprika
Burgonya saláta: feketebors, tárkony, zeller, vöröshagyma, petrezselyemzöld
Cékla saláta: borsikafű, citromfű, köménymag, torma, kapribogyó
Tojásételekhez: cayenne bors, bazsalikom, kapor, majoránna, kapribogyó, zsázsa
Kukoricasaláta: fehérbors, vöröshagyma, petrezselyemzöld