Barion Pixel
Menü

​Fájdalomcsillapító balzsam ízületi gyulladásra

Sági Zsolt - HillVital
2020. 01. 27. 14:41:00

A porckopás tünetei az időnként visszatérő fájdalmaktól egészen a reumatikus, életminőséget is negatívan befolyásoló problémákig terjedhetnek, és akár a mozgás szabadságát is veszélyeztethetik.

Mielőtt azonban rendszeressé válna a fájdalomcsillapítók szedése mindennapjaidban, fontos, hogy tudd, létezik természetes megoldás is a panaszok enyhítésére.

A gyógynövényeket tartalmazó fájdalomcsillapító balzsam hatékonyan vethető be sportsérülésekből, elhízásból eredő porckopás esetén is, ráadásul azonnal gyógyírt jelent a fájdalomra. De mégis mi áll az ízületi gyulladások és a korosztálytól függetlenül oly gyakran jelentkező porckopás hátterében?

És miért hasznosabb a fájdalomcsillapító balzsam, mint a hagyományos fájdalomcsillapító gyógyszerek?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mozgásszegény életmód éppen úgy okolható, mint a túlzásba vitt sport, a megerőltetések, és a sokszor bemelegítés hiányára visszavezethető sportsérülések. Az irodai munkát végzők szintén veszélyeztetettek, hiszen a napi több órán keresztül egy helybe ülés nem csak egészségtelen, de előbb vagy utóbb túlsúly kialakulásához is vezethet.

Természetesen megelőzésre van mód, mégpedig a testsúlynak, az edzettségnek megfelelően kiválasztott testmozgás személyében. Akkor is ajánlott ez, ha egyébként ízületi panaszokkal küzdesz, de természetesen ilyenkor ügyelj a terhelésre. Az úszás remek választásnak bizonyul, hiszen akkor is terhelésmentesen mozgathatod át vele tested, ha egyébként esetleg 20-30 kiló felesleggel küzdesz.

Sokan elfelejtik, hogy ilyen túlsúllyal már óvatosan kell elkezdeni mozogni is, ellenkező esetben csak tovább romlik az ízületek állapota.

A fájdalomcsillapító balzsam használata egyébként naponta többször javasolt, s biztos lehetsz abban, hogy semmiféle káros mellékhatással nem rendelkeznek az olyan ismert és bevált gyógynövények, mint a kamilla, az eukaliptusz, a vadgesztenye, vagy a körömvirág és az aloe vera. Próbáld ki a fájdalomcsillapító balzsam használatát, és felejtsd el örökre az ízületi fájdalmakat!

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ BALZSAM ÍZÜLETI GYULLADÁSRA

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!