Barion Pixel
Menü

Fájdalomcsillapító balzsam ízületi panaszok ellen

Sági Zsolt - HillVital
2020. 01. 28. 08:45:00

Az ízületi panaszok elleni megoldást ne a gyógyszerektől várj, helyette  inkább érdemes a természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények mellett döntened. 

A megfelelő gyógynövény-kombinációk már számtalanszor bebizonyították, hogy kiválóan alkalmasak mind a fájdalom csillapítására, mind a gyulladások csökkentésére. Mindezen felül érdemes odafigyelned életmódodra is, hiszen ha a helytelenül megválasztott mozgással folyamatosan rontod ízületeid állapotát, akkor hiába a fájdalomcsillapító készítmények és a gyógynövény kivonatok.
 

Mire gondolunk pontosan?

A rendszeres testmozgás nagyon fontos, de azt minden esetben edzettségednek, korodnak és főként testsúlyodnak megfelelően érdemes megválasztanod. A bemelegítés elmaradása éppen úgy veszélyes lehet, mint a nem helyesen kivitelezett gyakorlatok.

A guggolás, kitörés technikájának elsajátítása mellett persze a pihenésre is ügyelj, hiszen a sport igenis lehet túl sok! Amennyiben ülőmunkát végzel, úgy a fájdalomcsillapító készítményeket használhatod derekadra, gerincedre is, hiszen a huzamos időn keresztül egy helyben ülés bizony gyakran okoz hát-, és derékfájást.

Fontos, hogy szabadidődben aktívan pihenj, ez lehet egy jó séta, kocogás, vagy valamilyen csoportos, esetleg konditermi edzés.

Az úszás kiváló fájdalomcsillapító hatással bír, ugyanis az ízületek túlerőltetése nélkül erősíti azokat, s ezzel segít a fájdalmakat megszüntetni, illetve a porckopás folyamatát lassítani. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a normál testsúly elérése nem pusztán a vonzó külső érdekében fontos, hanem az egészség hosszú távú megőrzése érdekében is. A fájdalomcsillapító balzsamok és krémek mindig jól jönnek, ha vannak otthon, hiszen azonnali enyhülést hoznak az ízületi panaszokra.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ BALZSAM ÍZÜLETI PANASZOK ELLEN

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!