Menü

Fájdalomcsillapító balzsam ízületi panaszok ellen

Sági Zsolt - HillVital
2020. 01. 28. 08:45:00

Az ízületi panaszok elleni megoldást ne a gyógyszerektől várj, helyette  inkább érdemes a természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények mellett döntened. 

A megfelelő gyógynövény-kombinációk már számtalanszor bebizonyították, hogy kiválóan alkalmasak mind a fájdalom csillapítására, mind a gyulladások csökkentésére. Mindezen felül érdemes odafigyelned életmódodra is, hiszen ha a helytelenül megválasztott mozgással folyamatosan rontod ízületeid állapotát, akkor hiába a fájdalomcsillapító készítmények és a gyógynövény kivonatok.
 

Mire gondolunk pontosan?

A rendszeres testmozgás nagyon fontos, de azt minden esetben edzettségednek, korodnak és főként testsúlyodnak megfelelően érdemes megválasztanod. A bemelegítés elmaradása éppen úgy veszélyes lehet, mint a nem helyesen kivitelezett gyakorlatok.

A guggolás, kitörés technikájának elsajátítása mellett persze a pihenésre is ügyelj, hiszen a sport igenis lehet túl sok! Amennyiben ülőmunkát végzel, úgy a fájdalomcsillapító készítményeket használhatod derekadra, gerincedre is, hiszen a huzamos időn keresztül egy helyben ülés bizony gyakran okoz hát-, és derékfájást.

Fontos, hogy szabadidődben aktívan pihenj, ez lehet egy jó séta, kocogás, vagy valamilyen csoportos, esetleg konditermi edzés.

Az úszás kiváló fájdalomcsillapító hatással bír, ugyanis az ízületek túlerőltetése nélkül erősíti azokat, s ezzel segít a fájdalmakat megszüntetni, illetve a porckopás folyamatát lassítani. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a normál testsúly elérése nem pusztán a vonzó külső érdekében fontos, hanem az egészség hosszú távú megőrzése érdekében is. A fájdalomcsillapító balzsamok és krémek mindig jól jönnek, ha vannak otthon, hiszen azonnali enyhülést hoznak az ízületi panaszokra.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ BALZSAM ÍZÜLETI PANASZOK ELLEN

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.