Menü

​Fájdalomcsillapító ízületi panaszokra

Veress Máté - HillVital
2020. 11. 03. 13:26:00

Sok esetben hasznunka válhat egy fájdalomcsillapító ízületi panaszokra.

A betegség korosztálytól függetlenül, szinte bárkinél előfordulhat, de vannak bizonyos kockázati tényezők, melyek megnövelik a kialakulás esélyét. 

Az első ilyen az elhízás, amely sajnos napjainkban legalább annyi embert érint, mint a magas vérnyomás. A kettő tulajdonképpen együtt is járhat, de az is biztos, hogy az súlyfelesleg rendkívül rossz hatással van az ízületek állapotára. Minden egyes plusz kiló jelentős többletterhelést jelent a térd, a boka és a csípő ízületei számára. A hagyományos fájdalomcsillapító készítmények nem csak hogy hatástalannak bizonyulnak, de mellékhatásokkal is jár rendszeres alkalmazásuk. 
 

Ehelyett inkább javasolt az életmódváltás, és az egészséges, gyógynövényeket tartalmazó fájdalomcsillapító balzsamok bevetése a cél érdekében. Fontos, hogy a rendszeres testmozgás mindennapjaid részét képezze, hiszen ezzel erősítheted szervezeted, immunrendszered, megelőzheted az elhízást, vagy sikerülhet leadnod a felesleget. Amint egyre kevesebbet mutat majd a mérleg, érezni fogod, ahogyan ízületeid szinte fellélegeznek, és újra fájdalommentes lesz a mozgás. 
 

Nem mindegy azonban, hogy a fájdalomcsillapító kenőcsök és balzsamok használata mellett milyen testmozgást választasz, ugyanis ha nem súlyodnak, és edzettségednek megfelelő mellett teszed le a voksot, akkor hiába a fájdalomcsillapító készítmények használata, csak rontasz majd az állapoton.

Kezdésnek a kíméletes úszás, a kerékpározás kitűnő választásnak bizonyul, az előző pedig akár idősek számára is javasolható. Fontos, hogy ha ülőmunkát végzel, akkor is minden nap szentelj egy félórát, órát a testmozgásra, hiszen szervezetednek erre nagy szüksége van. A helytelen ülés, a nem ideális asztal és irodai szék is szervi panaszokat okozhat egy idő után. Talán már megtapasztaltad egy számítógép előtt töltött nap után, hogy a hátfájás és a derék fájdalmai is gyakran jelentkeznek ilyenkor.

A mesterséges összetevőket nem, ellenben értékes hatóanyagokat szép számmal tartalmazó fájdalomcsillapító balzsam segít visszaadni a mozgás szabadságát, és ráadásul teszi ezt úgy, hogy semmilyen mellékhatással és a hozzászokás veszélyével sem kell számolnod.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ ÍZÜLETI PANASZOKRA

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.