Barion Pixel
Menü

​Fájdalomcsillapító, jó ha kéznél van szükség esetén

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 20. 13:33:00

Van olyan eset is, mikor a gyakran használt fájdalomcsillapító már nem elég és a falat kaparod egész éjszaka, másnap pedig semmire sem vagy jó.

Azt tudnod kell és nyilván tudod is, hogy a legjobb fájdalomcsillapító sem végleges megoldás, mert ha visszatérő a fájdalom, akkor komoly oka van, amit meg kell szűntetni, nem pedig a tüneteket kezelni.

Ezzel együtt, egy komoly, hatásos fájdalomcsillapító jó ha kéznél van, hiszen a fájdalom azon túl, hogy nem egy kellemes dolog, tönkreteszi a napodat, semmi nem sikerül, nem tudsz koncentrálni, megoldásokat találni, hiszen leköti minden erődet és figyelmedet.

A jó fájdalomcsillapító hatása gyors, ugyanakkor hosszú ideig tart. Mellékhatásai nincsenek, a hozzászokás vagyis a bizonyos idő utáni hatástalanság nem következik be. Abban az esetben, ha tablettáról beszélünk, az mindenképpen kíméli a gyomrodat, ugyanakkor gyorsan felszívódik és legalább hat órán keresztül kifejti a hatását. A fájdalomcsillapító balzsamok pedig a bőrön keresztül felszívódva, a fájdalom helyén fejtik ki azonnali hatásukat és természetes alapanyagai nem veszélyeztetik az egészségedet.

Nem árt tehát, ha felkészülsz minden esetre és szakértő tanácsát kikérve szerzed be magadnak és családodnak a hétköznapi fájdalmak leküzdésére alkalmas termékeket, lerövidítve ezáltal a szenvedés perceit, hiszen ha fáj valami, a percek óráknak, az órák pedig napoknak tűnnek.

Mit érdemes kerülni?

Sajnos léteznek olyan fájdalomcsillapítók is, melyek hatásosságuk mellett egyéb kellemetlen mellékhatásokkal is rendelkezhetnek. Az ilyen fájdalomcsillapítók például a szteroid tartalmú krémek. Hatásosságukat tekintve valóban sokszor erős fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek. Ha egyszer-kétszer rászorulunk a használatukra akkor még nincs komoly probléma. Azonban ha folyamatosan ezeket használjuk, akkor később igen komoly mellékhatások is jelentkezhetnek. Így ha tehetjük, akkor kerüljük ezek használatát.

Miért jó egy hatásos fájdalomcsillapító?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!