Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

​Fájdalomcsillapító, jó ha kéznél van szükség esetén

2021. 01. 20. 13:33:00 Veress Máté - HillVital

Van olyan eset is, mikor a gyakran használt fájdalomcsillapító már nem elég és a falat kaparod egész éjszaka, másnap pedig semmire sem vagy jó.

Azt tudnod kell és nyilván tudod is, hogy a legjobb fájdalomcsillapító sem végleges megoldás, mert ha visszatérő a fájdalom, akkor komoly oka van, amit meg kell szűntetni, nem pedig a tüneteket kezelni.

Ezzel együtt, egy komoly, hatásos fájdalomcsillapító jó ha kéznél van, hiszen a fájdalom azon túl, hogy nem egy kellemes dolog, tönkreteszi a napodat, semmi nem sikerül, nem tudsz koncentrálni, megoldásokat találni, hiszen leköti minden erődet és figyelmedet.

A jó fájdalomcsillapító hatása gyors, ugyanakkor hosszú ideig tart. Mellékhatásai nincsenek, a hozzászokás vagyis a bizonyos idő utáni hatástalanság nem következik be. Abban az esetben, ha tablettáról beszélünk, az mindenképpen kíméli a gyomrodat, ugyanakkor gyorsan felszívódik és legalább hat órán keresztül kifejti a hatását. A fájdalomcsillapító balzsamok pedig a bőrön keresztül felszívódva, a fájdalom helyén fejtik ki azonnali hatásukat és természetes alapanyagai nem veszélyeztetik az egészségedet.

Nem árt tehát, ha felkészülsz minden esetre és szakértő tanácsát kikérve szerzed be magadnak és családodnak a hétköznapi fájdalmak leküzdésére alkalmas termékeket, lerövidítve ezáltal a szenvedés perceit, hiszen ha fáj valami, a percek óráknak, az órák pedig napoknak tűnnek.

Mit érdemes kerülni?

Sajnos léteznek olyan fájdalomcsillapítók is, melyek hatásosságuk mellett egyéb kellemetlen mellékhatásokkal is rendelkezhetnek. Az ilyen fájdalomcsillapítók például a szteroid tartalmú krémek. Hatásosságukat tekintve valóban sokszor erős fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek. Ha egyszer-kétszer rászorulunk a használatukra akkor még nincs komoly probléma. Azonban ha folyamatosan ezeket használjuk, akkor később igen komoly mellékhatások is jelentkezhetnek. Így ha tehetjük, akkor kerüljük ezek használatát.

Miért jó egy hatásos fájdalomcsillapító?