Menü

Hogyan csökkenthetjük a fáradékonyságot?

Sági Zsolt - HillVital
2021. 01. 21. 15:43:00

Annak érdekében, hogy képesek legyünk a fáradékonység csökkentésére először is javítsunk az alvásunkon!

Idejében feküdjünk le aludni, és keljünk reggel azonos időpontban.

Ne együnk vagy igyunk késő este!
Ha nem tudunk elaludni, ne feküdjünk az ágyban, hanem keljünk fel, és csináljunk valamit, ami elálmosít. Vegyünk egy jó forró fürdőt elalvás előtt, kb. 20 percest! Keressünk lefekvés előtt valamilyen relaxáló elfoglaltságot: olvassunk, vagy hallgassunk valami lágy, andalító zenét.

Kezdjünk el mozogni!
Bár sok ember érzi úgy, hogy képtelen a rendszeres mozgásra, de higgyük el, hosszú távon sokat segíthet abban, hogy energikusabbnak érezzük magunkat. Igazán nehéz feladatnak tűnhet és kicsit talán ellentmondásosnak is, hiszen ahhoz, hogy mozogni tudjunk először is energiára van szükségünk. Ilyenkor bízzunk abban, hogy a mozgás segíteni fog és egy kis kitartással menni is. Innentől pedig már azt fogjuk észrevenni, hogy a szervezetünk kívánja a napi rendszeres mozgást.

Csökkentsük a napi koffein mennyiségét, a koffeintartalmú italok fogyasztását.
Itt nemcsak a kávéra és a teára gondolunk. Energiaitalok, kólák, egyes fájdalomcsillapítók is lehetnek koffeintartalmúak. Egy-egy alkalommal elfogyasztott energiaital vagy kóla esetén még annyira nem kell aggódnunk ha ezt nem estére tesszük. Azonban amennyire lehetséges ne fogyasszunk ilyeneket, hiszen könnyedén megzavarhatják az alvásunkat. Ha pedig kialvatlanok vagyunk ismét a koffeinhez fordulunk ezzel egy körforgást kialakítva.

Oldjuk meg súlyproblémánkat!
Az optimális testsúly elérése legyen a cél, és akkor nagyrészt megoldódik a fáradékonyság is. Ebben pedig a mozgás igazán a hasznunkra lehet.

Sajnos arra, hogy eltűnjön a fáradékonyságunk, nincs mágikus megoldás, bár ahhoz közeli megoldás lehet, ha kiiktatjuk a cukrot az étrendünkből.
A cukor a legálmosítóbb, fárasztóbb élelem. Vigyázzunk, rengeteg olyan termék van a piacon, ami ezzel a varázslatos megoldással kecsegtet, de ne dőljünk be nekik. Előbb mindig a betegségeket kell kizárni, majd egy életmódváltás meghozza a várva várt eredményt. Táplálkozzunk egészségesen, mozogjunk, és máris fittnek, üdének érezzük magunkat.


Fáradékonyság csökkentése

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.