Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Te miért akarsz fogyni?

Te miért akarsz fogyni?

Veress Máté - HillVital
2021. 05. 21. 11:36:00

Mindenkinek más a belső késztetése a fogyókúrához. Van, aki az egészségügyi szempontokat helyezi előtérbe. Van, aki a külső megjelenést. Van, aki tetszeni akar a párjának… sokféle motiváció. Most csokorba szedtük a legfontosabbakat!

Először egy nagy igazság: Ne feledd, egy sikeres fogyókúra nemcsak karcsúbbá tesz, hanem egészségesebbé is.
 

Nézzük, melyek azok a tényezők, amelyek motiválhatják az embert, hogy fogyókúrázzon!
 

Egészségügyi okok. Ha valaki túlsúlyos, magasabb lehet a vérnyomása, a vércukorszintje. Ha megszabadulunk a fölösleges kilóktól, normalizálódhatnak ezek a szintek, jobbakat alszunk, kevésbé leszünk fáradékonyak. Csökkenthetjük a szívinfarktus és az agyvérzés kockázatát. Az emésztésünk is helyreáll, ezáltal könnyebbnek érezzük magunkat.
 

Narancsbőr eltüntetése. Fogyással a méreganyagok is távoznak a szervezetünkből, combunk, fenekünk újra feszes lesz.
 

Megnő az önbizalmunk! A túlsúly sokaknál kisebbségi érzést, önbizalomhiányt, sőt, depressziót is okozhat. Ha a bánatunkat ételbe folytjuk, még súlyosbítjuk helyzetünket. Ha a fogyókúránk sikeres, megnő az önbizalmunk is.
 

Bátran strandolhatunk! Egy sikeres fogyókúra után felvehetjük a legszexisebb fürdőruhát, már csak az elismerő pillantásokat kell elviselni.
 

Kevesebbet izzadunk! A túlsúlyos emberek jóval többet izzadnak, mint a normál testsúllyal rendelkezők. Fogyás után az anyagcserénk felgyorsul, a levegőt is könnyebben vesszük, az izzadás is mérséklődni fog.
 

Bátran belenézhetünk a tükörbe! Fogyókúránk sikeressége után ezután bátran nézhetünk a tükörbe, a látvány tetszeni fog.

 

A párunk újra belénk szeret! Az igazi kapcsolat nem a külsőségeken múlik. De a legharmonikusabb kapcsolatnak is használ, ha a párunk rájön, hogy az ő szeretett hölgye egy bombázó lett!
 

Beleférünk a régi farmerunkba!  Mindenki őrizget régi ruhadarabokat, remélve, hogy egyszer majd úgyis rámegy. Mekkora öröm, ha majd újra beleférünk!
 

Mit szólnak majd a csajok? Ez is egy motiváció. Kit zavar, ha a barátnői irigykedve néznek rá: Hú, ezt hogy csináltad?...
 

Mi motivál minket a fogyásban?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.