Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Te miért akarsz fogyni?

2021. 05. 21. 11:36:00 Veress Máté - HillVital

Mindenkinek más a belső késztetése a fogyókúrához. Van, aki az egészségügyi szempontokat helyezi előtérbe. Van, aki a külső megjelenést. Van, aki tetszeni akar a párjának… sokféle motiváció. Most csokorba szedtük a legfontosabbakat!

Először egy nagy igazság: Ne feledd, egy sikeres fogyókúra nemcsak karcsúbbá tesz, hanem egészségesebbé is.
 

Nézzük, melyek azok a tényezők, amelyek motiválhatják az embert, hogy fogyókúrázzon!
 

Egészségügyi okok. Ha valaki túlsúlyos, magasabb lehet a vérnyomása, a vércukorszintje. Ha megszabadulunk a fölösleges kilóktól, normalizálódhatnak ezek a szintek, jobbakat alszunk, kevésbé leszünk fáradékonyak. Csökkenthetjük a szívinfarktus és az agyvérzés kockázatát. Az emésztésünk is helyreáll, ezáltal könnyebbnek érezzük magunkat.
 

Narancsbőr eltüntetése. Fogyással a méreganyagok is távoznak a szervezetünkből, combunk, fenekünk újra feszes lesz.
 

Megnő az önbizalmunk! A túlsúly sokaknál kisebbségi érzést, önbizalomhiányt, sőt, depressziót is okozhat. Ha a bánatunkat ételbe folytjuk, még súlyosbítjuk helyzetünket. Ha a fogyókúránk sikeres, megnő az önbizalmunk is.
 

Bátran strandolhatunk! Egy sikeres fogyókúra után felvehetjük a legszexisebb fürdőruhát, már csak az elismerő pillantásokat kell elviselni.
 

Kevesebbet izzadunk! A túlsúlyos emberek jóval többet izzadnak, mint a normál testsúllyal rendelkezők. Fogyás után az anyagcserénk felgyorsul, a levegőt is könnyebben vesszük, az izzadás is mérséklődni fog.
 

Bátran belenézhetünk a tükörbe! Fogyókúránk sikeressége után ezután bátran nézhetünk a tükörbe, a látvány tetszeni fog.

 

A párunk újra belénk szeret! Az igazi kapcsolat nem a külsőségeken múlik. De a legharmonikusabb kapcsolatnak is használ, ha a párunk rájön, hogy az ő szeretett hölgye egy bombázó lett!
 

Beleférünk a régi farmerunkba!  Mindenki őrizget régi ruhadarabokat, remélve, hogy egyszer majd úgyis rámegy. Mekkora öröm, ha majd újra beleférünk!
 

Mit szólnak majd a csajok? Ez is egy motiváció. Kit zavar, ha a barátnői irigykedve néznek rá: Hú, ezt hogy csináltad?...
 

Mi motivál minket a fogyásban?