Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Folttisztítás házilag

Folttisztítás házilag

Veress Máté - HillVital
2020. 07. 09. 11:40:00

Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztunk a háziasszonyok egyik igen fontos feladatával, a mosással. 
 

A mosás sokkal hatékonyabb, ha előtte eltávolítjuk a foltokat. Nézzünk erre néhány háztartási praktikát, hátha akad közte olyan, amivel még nem találkoztál! Mosás előtt mindig távolítsuk el a foltokat! Az üzletekben kapható folttisztítók tele vannak vegyszerrel, nem a legjobb választás. Ráadásul a pénztárcánkat sem kíméli.
 

A legtöbb frissen képződött szennyeződést természetes szerekkel is eltávolíthatjuk a ruhából. A vérfoltot pl. be kell áztatni, majd kenőszappannal kézzel kimosni. Utána mehet a gépbe!
 

Nagyon hatékony természetes folteltávolító az ecet és a szódabikarbóna is. Az ecetet keverjük össze szappanos vízzel, és azzal dörzsöljük a foltot, nagyon hatásos. A szódabikarbóna enyhébb szennyeződések, pl. bor esetén hatásos. Szórjunk szódabikarbónát a foltra, hagyjuk rajta egy órát, s utána mossuk ki!
 

Fűfoltokat glicerinnel távolíthatjuk el, csak bele kell dörzsölni a ruhába.
 

Nagyon jó folteltávolító az áztatás. Erősen szennyezett ruhákat érdemes előtte beáztatni pár órára. Az áztatással sikerül fellazítani a szennyeződéseseket, utána eredményesebb lesz a mosás, a foltok hamarabb eltűnnek. 
 

Gyümölcsfoltot mindig frissen kell eltávolítani, mivel a gyümölcsfolt mosás után látható foltot hagy a ruhán. Pl. eper, barack, szeder, málna, stb.
 

A kávé- és teafoltok eltávolítását sörrel is megpróbálhatjuk. Öntsük sört a foltra, és finoman dörzsöljük az anyagba, majd hagyjuk megszáradni. Ezt a műveletet megismételhetjük kétszer-háromszor, a folt el fog tűnni.
 

Az izzadságfoltok ellen bevethetjük a citromot. Keverjünk össze fele-fele arányban vizet és citromlevet, és ezzel dörzsöljük át a ruhanemű hónaljrészét. Ha makacs a folt, a citrommal is átdörzsölheted. De az izzadságfoltok ellen az is hatékony, ha 1 liter forró vízben feloldunk 4 kanál sót, és azzal kezeljük a foltot.
 

A zsírfoltok ellen hatékony szer a táblakréta is. Ha átdörzsöljük vele a ruhán vagy az asztalterítőn lévő zsírfoltot, a krétapor felszívja a szennyeződést. Hagyjuk rajta, majd poroljuk le az anyagról. A galléron lévő koszcsíkoktól is megszabadulhatunk a segítségével.
 

Bármivel távolítjuk el a foltokat, utána mehet a gépbe a ruha, és moshatjuk a szokásos módon! 

Folttisztítás házilag

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés