Menü

Nagyon fontos az E-vitamin pótlása!

HillVital
2016. 04. 14. 14:36:00

Az E-vitamin nélkülözhetetlen a bőr szépségének a megőrzéséhez, de az öregedés elleni küzdelemben is nagyon hatásos lehet. Tudd meg most, milyen ételekből nyerhetsz a szervezeted számára E-vitamint. Azt tudnunk kell, hogy az E-vitamin zsírban oldódik, ezért a most következő ételeket érdemes valamilyen zsiradékkal fogyasztani, hogy tökéletesen felszívódjon a vitamin.

Napraforgómag: Egy negyed csészényi napraforgómag akár a napi E-vitamin - szükségletünk 80%-át is tartalmazhatja. Az E-vitaminon kívül még megannyi (a szervezet számára szükséges) anyagot tartalmaz, mint pl.: réz, mangán, szelén, foszfor, magnézium és B-vitamin.

Mandula: Érdemes naponta negyed csészével elfogyasztani, ugyanis ezzel a napi szükségletünk 40%-át juttathatjuk be a szervezetbe. Fogyaszthatjuk magában, de akár müzlibe vagy joghurtba is keverhetjük.

Spenót: Ebben is jelentős mennyiségű E-vitamin található, egy csészényi belőle akár a napi mennyiségnek a negyedét is biztosítja.

Brokkoli: Egy csészényi a brokkoliból a napi E-vitamin-szükséglet 15%-át fedezi. Nemcsak E-vitaminban nagyon gazdag, hanem olyan kénvegyületek is vannak benne, amelyek segítenek semlegesíteni a szervezetbe jutó toxinokat.

Avokádó: Az E-vitamin mellett találhatók benne egészséges zsírsavak, amelyek védik a szívet és az agyat, valamint megakadályozzák a krónikus gyulladásokat.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.