Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A fültisztításról

A fültisztításról

Sági Zsolt - HillVital
2021. 05. 21. 11:40:00

Mit kell tudni a fültisztításról?
 

A fülviasz vagy hétköznapi nyelven fülzsír a hallójáratban elhelyezkedő mirigyek terméke.

 

Ez a sárgás színű kenőcsösszerű anyag egyrészt a mirigyek termelte váladékból áll, de tartalmaz elhalt hámsejteket, a fülbe bekerülő port és szennyeződéseket is.

 

A fülzsír folyamatosan halad a külsőfülön keresztül kifelé a külvilágba.
Megvan a maga szerepe: savas kémhatást biztosít a külsőfülben, gátolja a baktériumok elszaporodását, a kórokozók megtapadását és bejutását a belsőfülbe, védi a fület a külső mechanikai és kémiai irritációktól.

 

A fül rendelkezik egy öntisztító mechanizmussal, ezért emiatt a fülzsírt nem kell eltávolítani, sőt! Ha eltávolítjuk a fülzsírt, még gyulladáshoz is vezethet. Ne használjunk fültisztító pálcát, mert nem steril.
Kórokozókat juttathatunk a hallójáratba, s ez akár idült gyulladáshoz is vezethet. A vattapálca a fülzsírdugó kialakulását is okozhatja.
 

A fülpiszkálók használata
Manapság a fültisztító pálcák, vagy fülpiszkálók igen elterjedtek. Sokan akár naponta is használják. Azonban az igazság ezekkel kapcsolatban az, hogy nem csak gátolják a hámsejtvándorlást, melynek következtében akár fülzsírdugó kialakuláshoz is vezethet, de a védelmet nyújtó fülzsírt is eltávolíthatja. Az eltávolított fülzsír hatására pedig sokkal nagyibb veszélynek lehetünk kitéve. A baktériumok könnyebben lerakódhatnak és elszaporodhatnka. Ráadásul a fülpiszkálük okozhatnak mikrosérüléseket is, melynek köszönhetően ezek a baktériumok képesek mélyebbre hatolni.
 

Ne tisztogassuk semmilyen eszközzel a fület, mert akár a középfülben is okozhatunk súlyos károsodást.
A hallójárat nem koszos, nem kell tisztítani A külső fület viszont igen. Mosakodáskor, zuhanyzáskor a fülkagylót és a mögötte lévő területet kell megmosni, majd törölközővel szárazra törölni. Úszásnál használjunk füldugót. A hallójáratba került rendszeres klóros víz is okozhat hallójárat-gyulladást. Egyre vigyázzunk! Otthon ne végezzünk fülmosást, bízzuk szakemberre!

 

A fültisztításról

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.