Menü

Most megismerheted a gerincsérv tüneteit!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 04. 29. 11:07:00

Most megismerheted a gerincsérv tüneteit!

Azt az állapotot nevezzük gerincsérvnek, amikor a rostos gyűrű elszakad és a puha kocsonyás anyag kitüremkedik és leggyakrabban a gerinccsatornában jelenik meg.
 

Minden esetben fájdalommal jár a gerincsérv ami akár nyakon, háton és derékon is jelentkezhet. A gerincsérv egyik legbiztosabb jele az amikor a fájdalom kisugárzik valamelyik végtagba és zsibbad is.
 

Van amikor érzékelés zavar is létrejöhet vagy bélműködési problémák is előfordulhatnak. Azt tudni kell, hogy a gerinc a négylábú életmódhoz alakult ki, ezért minden nagy súlyterhelés csak fokozza a gerincsérv kialakulásának az esélyét.
 

Az mély hátizmok gyengesége, edzetlensége is csak fokozza a sérv kialakulását. Ha a gerinc természetes görbületei elvesztik a rugalmasságukat, akkor tűterhelődnek a gerincszakaszok, ezáltal ezeken a szakaszokon nagyobb eséllyel alakul ki gerincsérv. Nagy szerepet játszik a kialakulásában a mozgásszegény életmód is. A hirtelen erőltetés, emelés, hajlongás nem tesz jót a testtartásban valamint a folytonos üldögélés megterheli a gerincet. A mozgás azért fontos, mert a gerincoszlop körüli izomzat rendszeres mozgatása és edzése nagyon fontos, mivel így hosszú távon megkíméli magát a gerincoszlop.
 

A gerincsérv, vagy idegbecsípődés okai
 

A porckorong kettős állományból épül fel. Az egyik magát a magját képező kocsonyás anyag, míg a másik a kocsonyát körülvevő rostos gyűrű. Amikor a kopott, alacsonyabb folyadéktartalommal rendelkező porckorongok nagy terhelésnek (hirtelen tett rossz mozdulat, emelés, bemelegítés nélküli, intenzív edzés, vagy fokozz megerőltetés) vannak kitéve, akkor ezek a gyűrűk átszakadhatnak. Ekkor a benne lévő kocsonyás anyag kiszivároghat, amellyel kitüremkedéseket hoz létre a csigolyák között. Ennek köszönhetően az idegek nyomás alá kerülnek, aztán becsípődnek, majd ezt követően kialakul a porckorongsérv.
 

Az ülő életmód következtében a leggyakoribban kialakuló sérv, a nyaki gerincsérv. Tünetei lehetnek a zsibbadások, fájdalom, izomgyengeség, valamint a végtagokba sugárzó fájdalom.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.