Menü

Guarana a szellemi frissesség érdekében!

Veress Máté - HillVital
2020. 07. 01. 12:57:00

Sokak számára a világon már segítséget nyújtott a guarana. 

Ez a Dél-Amerikában őshonos növény nagyszerű lehet a szellemi frissesség, a gyorsabb reakció növelésére de a fizikai teljesítőképességet is képes növelni. 

A fogyókúrában is a segítségedre lehet a magas koffein tartalmának köszönhetően. Az őslakosok már évszázadok óta alkalmazzák és ismerik ezt a nagyszerű növényt. 

 

Az utóbbi időkben már Európában is egyre ismertebb szerencsére. Egyre több kutatás bizonyítja be, hogy milyen csodás hatásai vannak a guarananak. Javítja a memóriát és a hatása miatt képes leszel jobban és gyorsabban gondolkodni. Már hosszú ideje ismerik mint hatásos megoldás a migrénre és a sima fejfájásra.

Egyesek sokkal ellenállóbbak lettek a krónikus kimerültséggel szemben ami a tartós szellemi munka miatt alakulhat ki. Ajánlott a fogyasztása akik megterhelő szellemi munkát végeznek vagy még iskolába járnak. Egy vizsga előtt nagyszerű lehet. Egyszerű élénkítőszerként is lehet alkalmazni, mivel sokkal magasabb a koffein tartalma mint a kávénak. A benne található hatóanyagok stimulálják az idegrendszer működését.


Szokták használni a sportteljesítmény növelésére is a guaranat. Felhasználható még alacsony vérnyomás esetén is.


Azért is annyira hatásos a guarana a fogyókúrában, mert olyan alkaloidokat és zsírokat tartalmaz amelyek csökkentik az éhség érzetet.


Itt hazánkban a legelterjedtebb formája a por és a kapszula. A port egyszerűbb alkalmazni és többféleképpen is lehet. Csak 1 teáskanál port bele kell szórni egy pohár gyümölcslébe, joghurtba vagy egyszerűen vízbe az intenzív hatása miatt.  

Guarana a szellemi frissesség érdekében!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés