Menü

​Gyógyhatású készítmények a természet ajándékai

Sági Zsolt - HillVital
2019. 11. 28. 14:41:00

Gyógyhatású készítmények azok a szerek, melyek nem gyógyszerek, természetes anyagokból készülnek, s melyek a szervezetre kedvező hatással vannak, a szervezet működésében keletkezett zavarokat, tüneteket enyhítik, vagy meg is szüntetik.

Sokan ódzkodnak, félnek a gyógyszerektől azok kedvezőtlen mellékhatásai miatt, s egyre többen fordulnak a természet patikája felé, a természetes gyógymódokban bízva. Olyan szereket keresnek egyre többször egyre többen, melyek csak és kizárólag természetes anyagokból, vagy azok kivonatából készül, ezáltal nincsenek mellékhatásai. Gondoljunk csak az évszázadokkal ezelőtti időkre, amikor még nem voltak gyógyszerek, s minden bajt gyógynövényekkel gyógyítottak.

Hogy a gyógynövények milyen eredményesek a gyógyításban, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos gyógyszer alapanyaga valamilyen gyógynövény, vagy annak kivonata. Szinte minden betegségre kapható gyógyhatású készítmény, tehát minden problémát tudunk kezelni természetes alapanyagú szerekkel. Többféle formában léteznek ezek a készítmények, az egyszerű teán át, a balzsamokig, olajokig, cseppekig, szájon át szedhető pasztillákig. Van, amit külsőleg kell alkalmaznunk, a bőrön át felszívódva fejti ki jótékony hatását, és van, ami belsőleg alkalmazandó, a gyomorból szívódik fel a hatóanyaga.

A gyógyhatású készítmények tárháza végtelen, s nem csak a már kialakult betegségeket, tüneteket tudjuk kezelni velük, hanem a megelőzésben is nagy szerepük van. Ha valami miatt mégis gyógyszert kell szednünk, a gyógyhatású készítményeket akkor sem muszáj mellőznünk, de mindenképpen beszéljük meg a kezelőorvossal, és kérjük ki a véleményét. 

Gyógynövényes készítmények: Mesterbalzsam

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.