Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Szabadulj meg a kínzó fejfájástól gyorsan!

2021. 03. 10. 12:37:00 Sági Zsolt - HillVital

Szinte már közhelyes, hogy „a gyógyszerek csak a tüneteket kezelik, de a kiváltó okot nem”.
 

Nos, a fájdalomcsillapítók esetében még ez sem igaz... De mit lehet tenni, ha fáj a fejed, és nem akarsz mérgező gyógyszereket szedni?
 

Ezt a cikket nem véletlenül nem reklámozzák a tévében... 
 

Szinte már közhelyes, hogy „a gyógyszerek csak a tüneteket kezelik, de a kiváltó okot nem”. Nos, a fájdalomcsillapítók esetében még ez sem igaz. A fájdalomcsillapító – ahogy már sok számos szaktekintély is hangoztatta – valójában egyáltalán nem csillapítja a fájdalmat.A reklámokban láthatod, ahogyan a kisfigurák, molekulák, hatóanyagok „megkeresik” a fájdalmas területet, és ott rendet tesznek, hatnak a fájdalmakra, meg ilyesmi. Sajnos ez teljesen távol áll a valóságtól.
A fejfájás csillapítása.


A fájdalomcsillapító
 mást sem csinál, mint megszakítja a problémás terület és az agy közötti kapcsolatot, így kevésbé vagy egyáltalán nem érzékeled a fájdalmat, ami egyébként ugyanolyan intenzitással fáj, csak nem érzed.

 

Klasszikus példa a fejfájást csillapító gyógyszerek. Fáj a feje? Hát vegyen be fejfájás csillapító gyógyszert, és kis szerencsével akár 4 óra hosszáig nem fog fájni a feje! De miért fáj?

 

A vízhiányra számos tünet vezethető vissza, többek között a gyengeség, fáradékonyság, szédülés, izomgörcsök, magas vérnyomás, és ugyanígy a fejfájás is
 

Sokan, akik rendszeresen szenvednek migrénes fejfájástól, kétségbeesetten keresik az okát, súlyos betegségekre gyanakszanak, pedig a fejfájások leggyakoribb oka a szervezetben fellépő folyadék-, illetve sóhiány.

 

Javaslat:

A HillVital „Fájdalomcsillapító készítmény” reklámja a következő:

„Kapjon be egy teáskanálnyi (4-5 gramm) sót, majd igyon rá egy liter vizet, és szinte teljesen biztos, hogy megszabadul a kínzó fejfájástól! A kockázatokról és mellékhatásokról senkit se kell megkérdeznie, mert az nincs!” :-)

Remélem tudtam segíteni!

 

Fejfájás ellen természetesen!