Menü

​Gyógynövény kivonatok a természetes gyógyulásért!

Sági Zsolt - HillVital
2019. 11. 29. 12:12:00

A gyógynövény kivonatok gyakorlatilag egyidősek az emberiséggel.

Az emberek nagyon korán rájöttek, hogy bizonyos növények kipréselt leve, megszárított őrleménye jó hatással van a szervezetre, gyógyítja a sebeket, csillapítja a fájdalmat, egyéb jó tulajdonságokkal rendelkezik.

Így később már tudatosan gyűjtötte ezeket, s készített belőle magának és családjának gyógyító készítményeket.

A gyógynövény kivonatok olyannyira jó hatásúak, hogy a gyógyszeripar is számos gyógynövényt használ fel a gyógyszerek készítéshez, mint például kamilla, vadgesztenye, csalán, és hosszan sorolhatnánk. Vannak, akik a mellékhatások miatt elutasítják a gyógyszerkészítmények alkalmazását, így ők a népi gyógymódokhoz nyúlnak vissza, és gyógynövények, gyógynövény kivonatok segítségével gyógyulnak. Nagy előnyük a gyógyszerekkel szemben, hogy nincs semmiféle mellékhatásuk, kellemetlen következményük. Melyek a legnépszerűbb gyógynövény kivonatok? A gyógyszeripar a gyűszűvirágot, szívgyógyszerekbe, az aranyrozs kivonatát vérzéscsillapító és vérnyomás csökkentő gyógyszerekbe, a nadragulyagyökeret görcsoldó és szemészeti szerek előállítására használja.

Azonban nem csak a gyógyszeripar, hanem a szépségipar is használ gyógynövény kivonatokat a készítményeihez, testápolók, arckrémek, körömápoló szerek, samponok készítéséhez.

A gyógynövény kivonatok jó hatással vannak a bőrre, hajra, körömre is, táplálják, erősítik, védik azokat. A természetgyógyászati szerek pedig tisztán gyógynövényből készült krémek, oldaltok, kapszulák, melyek semmiféle mesterséges anyagot nem tartalmaznak, pusztán a természet erejét vetik be a gyógyítás érdekében. Ki ne hallott volna már különböző fájdalomcsillapító, reumás panaszokat enyhíti krémekről, balzsamokról, melyek gyógynövény kivonatok felhasználásával készülnek, s sokszor jobb hatást érünk el velük, mint a gyógyszerekkel?

Ezek használatával biztosak lehetünk abban, hogy kizárólag természetes anyagokat juttatunk a szervezetünkbe, melyeknek semmiféle káros mellékhatásuk nincs. Legyen szó akár kiütésekről, bőrszárazságról, reumás panaszokról, visszérbetegségről, fáradt lábról, a természet patikája minderre gyógyírrel szolgál. Aki szeretné kipróbálni a természetes anyagokból készült gyógykrémeket, balzsamokat, egyéb szereket, keresse termékeinket bizalommal!

Gyógynövény kivonatok

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.