Menü

Gyógynövények leégés kezelésére

Veress Máté - HillVital
2017. 06. 29. 16:27:00

5+1 gyógynövény napégés kezelésére
 

Aloe Vera:

A benne lévő összetevőknek köszönhetően csökkenti a gyulladást, a fájdalmat, a kivörösödést és a duzzanatot. Érdemes aloét tartalmazó termékkel vagy az aloe levelében található nedvvel bekenni az érintett bőrfelületet.

Fekete nadálytő:

Alloin-tartalmának köszönhetően segíti a bőrsejtképződést, és csökkenti a gyulladást. Ezáltal nem csak napégésre, de izomgyulladásra és zúzódásokra is alkalmas.

Kamilla:

A kamillás borogatás segíti a károsodott bőrfelület regenerálását, gyógyulását.

Kasvirág:

A benne található echinacin megakadályozza a kórokozók bejutását a szövetekbe, ezáltal kiválóan kezelhető vele bármilyen bőrsérülés.

Cickafark:

Véralvadásgátló, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatásának köszönhetően kiválóan alkalmas a leégett bőr kezelésére.

Boszorkánymogyoró:

A boszorkánymogyoró-kivonatot tartalmazó szerek kiválóan csökkentik a bőr érzékenységét, valamint a kivörösödést. 
 

Homoktövis: Magas a regeneráló hatása és a káros UV-sugarakat is blokkolja. Mivel magas a karotinoid és fitoszterol tartalma ezért is annyira hatékony. A hámlást is megakadályozza, nagyon sok fényvédőkrémnek ez az alapja.

Orbáncfű: Nagyon elterjedt már az orbáncfű aminek a virágából nagyszerű főzetet és borogatást lehet készíteni. Jó lehet a sebekre és a napégésre is. Megújítja a bőrt és ránctalanító hatása is van.

Körömvirág: Ez számít az egyik legnépszerűbb gyógynövénynek mivel sokféleképpen fel lehet használni. A belőle készült kenőcs bevált a repedezett bőrre és a nehezen gyógyuló sebekre is. Javítják a bőr öngyógyító képességét, gyulladáscsökkentőek és az immunrendszert is erősítik.

Uborka: Megnyugtatja a bőrt, gyulladáscsökkentő. Sokan úgy használják, hogy karikákra vágják és ráteszik a problémás bőrfelületre vagy a szemekre.


Gyógynövények napégés ellen.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés