Menü

​Gyulladáscsökkentő krém, a hazai gyógynövények legjavából

Sági Zsolt - HillVital
2019. 10. 18. 11:20:00

A legtöbb gyógyszerrel mindnyájan úgy vagyunk, hogy legszívesebben sohasem használnánk őket.

Nyilván Te is jártál már úgy, hogy egy váratlan egészségügyi problémád adódott, a kezedben nyomtak egy receptet és máris egy sohasem hallott nevű tablettát, cseppet, vagy éppen krémet kellett használnod, aminek sem az összetételével, sem a hatásaival, vagy éppen esetleges mellékhatásaival nem igazán voltál tisztában.

Való igaz, hogy az  egyszerű vagy annak tűnő gondra, mint egy gyulladás, például kapható számtalan típusú gyulladáscsökkentő krém, de kevés olyan van, amit teljes lelki nyugalommal használhatsz, mert azonnal és érthetően informálódhatsz a hatásairól, összetételéről, ráadásul még sok ember is ajánlja, annyira megbízhatónak tartják.

Pedig létezik ilyen termék, méghozzá hazai, magyar termék, amelyik sok száz vásárló bizalmát nyerte el, éppen a fent taglalt tulajdonságai miatt. Ha van időd rá és nem akarsz mindenféle ismeretlen dolgokat magadra kenni, tájékozódhatsz, melyek azok a kritériumok, amelyeknek egy jó gyulladáscsökkentő krém meg kell feleljen.

Először is nem árt, ha természetes összetevőkből áll.

Manapság, amikor mindent „természetes” címkével adnak el, a valódi természetesség nagyon fontos, hogy Te és családod maximális biztonságban legyen. A gyulladáscsökkentő krém esetében, a természetesség azt jelenti, hogy gyógynövényekből, a természet adta alapanyagokból áll össze és semmilyen mesterséges adalékanyag nem ront ezen. A másik fontos szempont, hogy lehetőleg helyi termék legyen, helyi alapanyagokból, hiszen bizonyított tény, hogy az ember az évszázadok vagy éppen évezredek során alkalmazkodott a helyi állat és növényvilág fogyasztásához, éppen ezért a helyi gyógynövényekből készül gyógyszerek hatékonyabbak, mint a több száz kilométer távolságban készült társaik.

Nagyon fontos a hatékonyság, hiszen mit sem ér az a gyulladáscsökkentő krém, amelyiktől nem múlik el az ízületi gyulladás a térdedben vagy a megrándult bicepszed fájdalma sem múlik. Végül az ár sem mellékes, mivel a legtöbbünk számára sokat számít, hogy gyógyszerre minél kevesebbet költsünk. 

Mesterbalzsam

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.