Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

​Gyulladáscsökkentő krém, a hazai gyógynövények felhasználásával

2023. 07. 13. 11:56:00 hillvital.hu

A legtöbb gyógyszerrel mindnyájan úgy vagyunk, hogy legszívesebben sohasem használnánk őket.
 

Nyilván Te is jártál már úgy, hogy egy váratlan egészségügyi problémád adódott, a kezedben nyomtak egy receptet és máris egy sohasem hallott nevű tablettát, cseppet, vagy éppen krémet kellett használnod, aminek sem az összetételével, sem a hatásaival, vagy éppen esetleges mellékhatásaival nem igazán voltál tisztában.


Való igaz, hogy az  egyszerű vagy annak tűnő gondra, mint egy gyulladás, például kapható számtalan típusú gyulladáscsökkentő krém, de kevés olyan van, amit teljes lelki nyugalommal használhatsz, mert azonnal és érthetően informálódhatsz a hatásairól, összetételéről, ráadásul még sok ember is ajánlja, annyira megbízhatónak tartják.


Pedig létezik ilyen termék, méghozzá hazai, magyar termék, amelyik sok száz vásárló bizalmát nyerte el, éppen a fent taglalt tulajdonságai miatt. Ha van időd rá és nem akarsz mindenféle ismeretlen dolgokat magadra kenni, tájékozódhatsz,
melyek azok a kritériumok, amelyeknek egy jó gyulladáscsökkentő krém meg kell feleljen.

 

Először is nem árt, ha természetes összetevőkből áll. Nagyszerű gyulladáscsökkentő gyógynövények léteznek mint a kamilla, árnika, boróka, kurkuma, rozmaring, vadgesztenye.
 

Manapság, amikor mindent „természetes” címkével adnak el, a valódi természetesség nagyon fontos, hogy Te és családod maximális biztonságban legyen. A gyulladáscsökkentő krém esetében, a természetesség azt jelenti, hogy gyógynövényekből, a természet adta alapanyagokból áll össze és semmilyen mesterséges adalékanyag nem ront ezen. A másik fontos szempont, hogy lehetőleg helyi termék legyen, helyi alapanyagokból, hiszen bizonyított tény, hogy az ember az évszázadok vagy éppen évezredek során alkalmazkodott a helyi állat és növényvilág fogyasztásához, éppen ezért a helyi gyógynövényekből készül gyógyszerek hatékonyabbak, mint a több száz kilométer távolságban készült társaik.
 

Nagyon fontos a hatékonyság, hiszen mit sem ér az a gyulladáscsökkentő krém, amelyiktől nem múlik el az ízületi gyulladás a térdedben vagy a megrándult bicepszed fájdalma sem múlik. Végül az ár sem mellékes, mivel a legtöbbünk számára sokat számít, hogy gyógyszerre minél kevesebbet költsünk. 
 

Egy kamilla mező.