Barion Pixel
Menü

​Gyógynövény krém a sajgó ízületi panaszokra

Egresi Attila - HillVital
2021. 04. 22. 08:34:00

Ha meghúzódik valamelyik testrészünk, vagy ficam alakul ki, netán az ízületeink fájnak, mindig jól jön valami sportkrém, vagy gyógynövény krém, ami enyhíti a kellemetlenséget.

 

A patikákban, drogériákban, gyógynövény boltokban rengeteg féle készítmény kapható, vannak gyógyszeripari készítmények, és gyógynövény krémek egyaránt. Kérdés csak az, hogy mikor melyik hatásos? Nézzük meg egy kedves vásárlónk tapasztalatát: 


'' Nos, ez egyénenként is változó, hiszen egy és ugyanazon problémára sem biztos, hogy ugyanaz hatásos két embernek. Jó példa erre az édesanyám és az én esetem. Mindkettőnknek ízületi fájdalmai vannak olykor, női ágon öröklődő ízületi betegségünk okán. Sajnos édesanyám már mindent kipróbált, én pedig folyamatosan az ő tapasztalataira hagyatkozom, vagy az éppen aktuális csodaszerekkel próbálkozom. Mindketten ugyanahhoz a reumatológushoz járunk, szteroid gyulladáscsökkentőket, olykor fájdalomcsillapítókat szedünk, valamint évente 2-3 alkalommal fizioterápiás kezeléseket kapunk. A fizioterápia vagy lézer, vagy galván kezeléshez szükséges egyfajta krém, amit a kezelőfejjel gyakorlatilag bevisz a lézersugár, fokozza a két kezelés hatását. Az, hogy milyen krémet használunk, a betegre van bízva.

 

Legtöbben a patikában vásárolt kenőcsöket használják, így tettem én is, de nemigen éreztem semmiféle változást. Mígnem egy alkalommal a kifogyott patikai szer helyett vásároltam egy HillVital Maximum balzsamot, s azt használtam a lézerkezeléshez. S csodák csodájára pár nap múlva a fájdalom enyhülni kezdett, és gyors javulás állt be a térdem állapotában. Valószínűleg a gyógynövény krém és a lézerkezelés kettőse hozta meg a javulást. Tehát nem szabad leragadni egyféle krémnél, próbálgatni kell, kinek mi a jó, mi használ. És egyáltalán nem biztos, hogy a patikaszerek fognak csodát tenni, lehet, hogy nekünk éppen a gyógynövény krém az, ami használ.

Mindenképpen azt javaslom, hogy egy ízületi, mozgásszervi panasz esetén ne adjuk fel, hanem próbálkozzunk a szerek váltogatásával mindaddig, míg nem találunk egy számunkra megfelelő krémet. Lehet, hogy pont egy gyógynövényes krém lesz az, ami az ízületeink fájdalmát csillapítja. Ha a fizioterápiás kezelés véget ér, a krémet célszerű utána is használni, hisz a bőrön át felszívódó gyógyhatású anyagok könnyen és gyorsan jutnak el a véráramba, és fejtik ki jótékony hatásukat. Mi azóta is használjuk. ''

Havanyecz Erzsike (66) és lánya, Vörösné Valéria (48) - Kaposvár - HillVital Maximum balzsam felhasználó
 

Gyulladáscsökkentő krém ízületi panaszokra

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!