Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Halálos bizalom - Az egészség elveszett tudása: Budai Péter

GYÓGYNÖVÉNYES ÖSSZETÉTEL
GYÓGYNÖVÉNYES ÖSSZETÉTEL
MAGAS HATÓANYAG TARTALOM
MAGAS HATÓANYAG TARTALOM
KÁROS MELLÉKHATÁS NÉLKÜL
KÁROS MELLÉKHATÁS NÉLKÜL
INGYENES SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS
INGYENES SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS
Halálos bizalom - Az egészség elveszett tudása: Budai Péter
4.990 Ft
4.990 Ft
14 000 FT felett
1 ajándék
19 000 FT felett
2 ajándék
24 000 FT felett
3 ajándék
Szállítási díj: INGYENES
Vásárlók véleménye: (35)

Minden modern és fejlett, vagy csak egyfajta végzetes vakbizalomban élünk? A könyv egészen új megvilágításba helyezi az egészség, az egészségügy és az egészségmegőrzés témáját. Az emberiség egészséggel kapcsolatos alapvető kérdéseire ad választ és használható eszközöket. Nem orvosoknak, hanem átlagembereknek íródva. Az olvasottakkal tragédiák kerülhetők el…

Leírás

Az egészség elveszett tudása

Miért van annyi beteg? Miért vannak gyógyíthatatlan betegségek? Miért nem gyógyulnak meg szeretteink? Kiben bízhatunk? Hogyan kerüljük el a tragédiákat? Hogyan legyünk egészségesek?

Sok ember éli az életét úgy, hogy másoktól függ, mivel önmaga – ismeretek hiányában – döntésképtelen. Ez a gyakorlatban így néz ki: valaki megbetegszik, mit tesz? Meggyógyítja magát, vagy ha erre nem képes, akkor segítséget kér. Vajon mennyire megbízható a segítség? Ez a bizalom lehet halálos, hiszen abból indulunk ki, hogy mindenki érti a dolgát, mindenki becsületes. Nem így van? De, a média szerint így van. Azt a látszatot kelti, hogy minden rendben, minden fejlett, modern, és az egészség területe teljesen feltárt. Azt ordítja: „Ne is foglalkozz az egészségeddel! Ha problémád adódna, mások megoldják helyetted”. Csak a valóság ettől távol áll…

A Halálos bizalom egy hiánypótló mű, ami nemcsak válaszokkal és használható eszközökkel szolgál az egészséggel kapcsolatos alapvető kérdésekre, de egy égbekiáltóan fontos összefüggésre hívja fel a figyelmet. Amekkora ismerettel rendelkezünk az egészségről, annyira leszünk egészségesek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha képződünk, tájékozódunk a témában, akkor nem tudnak rászedni. Ellenkező esetben marad a bizonytalanság, mások segítsége, és a jó szerencse, így egészen biztos, hogy előbb-utóbb ráfázunk, és bizony nem lesz senki, aki helyettünk számolna el a következményekkel…

Kosárba

(GARANCIA: Ne aggódj, nem járhatsz rosszul! Ha olvastad, és elégedetlen vagy, akkor 30 napon belül kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed!)

A szerző üzenete:

„Végignéztem, ahogyan a 26 éves édestestvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, nem késő. Olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni” – Budai Péter, könyvszerző

 

Olvasói vélemények:  

Habil. Prof, Dr. Máthé Ákos
A Nemzetközi Gyógynövény Tudományos Tanács elnöke; az MTA doktora

„Roppant érdekes, olvasmányos, közvetlen. Informatikáról erre a témára váltani nagy kihívás. Ez egy életfilozófiai könyv, kötelező olvasmány is lehetne. Csak ajánlani tudom!” 

 

Dr. Bíró Judit
Gyermekorvos; természetgyógyász

„Kiváló könyv, a színfalak mögé viszi az olvasót. Saját gyermekem lett beteg, s a hagyományos orvoslás helyett a természet segített.”

 

Béky László
Az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ vizsgaelnöke; természetgyógyász

„Tudok egy s mást a témáról, de ez a könyv még engem is meglepett. Röviden jellemezve: csupán azoknak fontos elolvasni, akiknek fontos az egészségük, egyébként nem. Kollégáknak is kötelező!”

 

Kíváncsi vagy, mire számíthasz?


(Kattints a képre, olvass bele a könyvbe!)

Keresd a népszerű könyvesboltokban is: 

 
   
  ÉRDEKES CIKKEK A TÉMÁBAN:
   

- Megállíthatatlanul terjed a józan egészségtudat. Ezúttal a Magyar Hírlapban!
- A nagydíjas Halálos bizalom a Kelet-Magyarországban
- VIDEÓ: "A könyv merész és úttörő vállalkozás egyben" - Kiss Károlyné Ildikó
- Újabb parlamenti látogatás: Nagydíjas a Halálos bizalom!
- Az egészség elveszett tudása

 

ÉLETMÓD KÖNYVEK Halálos bizalom - Az egészség elveszett tudása: Budai Péter 4.990 Ft dl1213

✉ VÁSÁRLÓINK VISSZAJELZÉSEI:

4.91
35 értékelés
(33)
(1)
(1)
(0)
(0)
Fontos vagy és számít a véleményed!
2017. 10. 11. -
Kedves Budai Péter Úr! Először is szívből gratulálok a könyvéhez! Részletesen feltárja az évtizedek alatt el romlott egészségügy okozatait. A leírtakkal teljes mértékben egyetértek. Ezentúl világosan megfogalmazta azokat a tennivalókat is, melyek nagy segítséget jelenhetnek az emberiség számára. Minden elismerésem, hogy el kötelezte magát egy ilyen jótékony ügy mellett. Kívánok ehhez a szép és nemes munkához sok sikert és jó egészséget Önnek és a kedves munkatársainak is.
2017. 04. 21. -
Budai Péternek feltétlen adják át a köszönetünket! A férjem artéria repedést kapott szteroidos kezelés után. A könyvben olvasottak után elkezdtem másfele is nézelődni, félbehagytuk a további kezeléseket, találtunk alternatívákat, és azóta a férjem kikerült az intenzívről. Hálás köszönet a könyvért!
2017. 03. 08. -
Nem tudom illik-e azt mondani, hogy "Jó volt!" "Szuper volt!" "Jaaaj nagyon tetszett!", mert szerintem ez nem az a kategória. Azt kell mondanom, hogy csúcs alkotás. Igazi hiánypótló cucc. Ilyet nem olvastam soha. A maga nemében kiváló. Érdemes lenne még hasonlókat írni.
2017. 01. 19. -
Tisztelt Budai Péter és a HillVital csapata! Csak gratulálni tudok a könyvükhöz! Az üzenet "átjött" és minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy minél több emberrel megismertessem azt. Nem vagyok egyedül azzal sem, hogy saját bőrömön, testemen tapasztaltam a gyógyszerek áldásos, de sok esetben pusztító hatását. A tanulást, ami a gyógynövények ismeretét, a Természet Kincseinek és az Élet szimbiózisának együttesét jelenti, már ezt megelőzően elkezdtem és rájöttem, hogy nagyon keveset tudok. De azt tudom, hogy vannak embertársaim akiktől tanulhatok, akik segítenek és közös erővel, egymást erősítve az úton valami nagyot tehetnek az emberiségért.
A Jó Isten adjon mindenkinek erőt, egészséget, kitartást munkájuk során!
2016. 12. 11. -
Ajánlom mindenkinek, fantasztikus könyv!
2016. 12. 11. -
Tisztelt Budai úr!

Ellentmondásos érzésekkel olvastam végig olvasmányos könyvét. A Mesterbalzsamot használom, erős izületi fájdalmaktól szabadított meg. Nem értem, hogy lehetett véletlenül, mellékvágányként, ahogy írja, ilyen hatékony terméket létrehozni, de igazán hálás vagyok érte.
Mivel allergiás vagyok az összeesküvés elméletekre, valamint a tartalom számomra elnagyolt, kevés alátámasztott tényt tartalmaz, a könyvet egyre erősödő gyanakvással olvastam egészen addig, míg igazán finoman érintve, de meg nem említette Rothschild nevét. Helyben vagyunk tehát, egyértelmű, kiknek köszönhetjük a mai áldatlan állapotokat, és ezzel az Ön tisztelt szerző társa is egyetért, gondolom, amennyiben ő az a bizonyos jobbikos polgármester Tiszavasvárin.
Az Ön jó szándékát nem kétlem, ahogy azt sem, hogy cége igazán jól profitál a termékekből, de ezzel nincs baj, csak erről nem esett szó.
Ön testvérét veszítette el, én gyermekemet ugyanabban a rettentő kórban. Ezt nem lehet kiheverni. Mégis kívánom, hogy fájdalma enyhüljön, és tehetségét mindannyiunk hasznára tovább kamatoztassa. Ennek feltétele, hogy a szeretet útjáról le ne térjen, ami napjainkban nem könnyű, de enélkül nem lehet senki se hiteles, se igazán sikeres.

2016. 12. 05. -
A könyv egyedülálló és kitűnő, összefoglalója az orvoslás történetét, mindenkinek csak ajánlani tudom,
mint nyugdíjas könyvtáros és régi kedvelője a természet patikájának!
2016. 12. 05. -
A termékeket már egy ideje használom és szeretem. Az akciónak azért örültem, mert a könyvet még nem olvastam és most ez a kedvezmény kapóra jött, hogy megrendeljem.
2016. 12. 05. -
Első reakció: "mellbevágtak"!!!!! A tisztelt, nagyra becsült orvosok, -generációkon át, felesküdve (!), ugyan miért nem adták át ezeket az ISMERT információkat, amiknek alapján TÖBBSÉGÉBEN egészséges emberek milliói éltek volna, élnének????? Kell a beteg ember ANYAGNAK, akik nélkül nem kellene annyi orvos, ápoló, egyéb szakdolgozó?????? Második reakció: menjünk még orvoshoz, illetve ki az az ORVOS, akihez bizalommal????? Még messze nem olvastam végig a könyvet, de KÖSZÖNÖM!!! Mivel azonnal 3 db-ot vettem, -ez lesz a karácsonyi ajándék-, családom is részesül végre az IGAZSÁGBÓL, egészség-betegség témában.
2016. 12. 03. -
Igazolt vásárlás
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a könyvre.
A mai iszonyatosan egészségtelen világban megtűzdelve a rengeteg gyógyszerrel nagy szükség lenne arra, hogy visszatérjünk a természetes dolgokhoz. És nem csak akkor amikor már baj van! Még fontosabb lenne a megelőzés és szintentartás az ősi módszerrel.
2016. 11. 21. -
Tisztelt Budai Ur! Most került kezembe az Ön könyve, amihez szívből gratulálok. Én is végig mentem azon a borzalmas úton amin Ön is. A férjem rákban halt meg és tehetetlenül néztük, hogy bármit próbálunk, semmi nem segít. Ha akkor tudtam volna Önökről, akkor ha nem is lehetett volna megmenteni, de talán még most is itt lenne velem.
2016. 09. 26. -
Igazolt vásárlás
Köszönöm Péternek hogy megírta ezt a könyvet! A gyógynövényekről már elég sokat olvastam, használom őket és sokszor bizonyították milyen fontos szerepük van az életünkben. Azokat az összefüggéseket viszont, amiket levezet a könyvben nagyon közérthetően és olvasmányosan, eddig még sehol sem láttam leírva. Nagyon tetszett és én is azt gondolom, hogy mindenkinek el kellene olvasni.
2016. 08. 12. -
Tisztelt Budai Péter! Nagyon tetszett a könyv felépítése, a történeti áttekintés. Sajnos a gyógyszergyárak profit éhsége korlátlan, és a gyógyszerek mellékhatásai nagyon sok halálesetet okoznak. Addig amíg lehet egy betegséget gyógynövényekkel kezelni, gyógyítani, addig azt tegyük. Sajnálom, hogy a testvére meghalt, de amint Ön is írja köszönettel tartozik neki, hogy elindult ezen az úton. További munkájához, munkásságához sok sikert és kitartást kívánok Önnek és a Csapatának is.
2016. 07. 18. -
Elolvastam,és nagyon tetszett a könyv. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki hasonló problémákkal küzd,de az egészséges embereknek is. Gyors volt a kiszolgálás,és költségmentes. Itt úgytűnik nem a haszonszerzés a fontos,hanem az emberek tájékoztatása. A címe is nagyon találó,hisz az önmagunkba vetett hitünk már fél gyógyulás lehet. A családomban előforduló daganatos beteg is ehhez a fajta gyógymódhoz folyamodott és a mai napig jól van,reméljük a gyógynövényeknek köszönhetően ez továbbra is így marad. Nagyon sok gyógynövényt alkalmazunk mi is. Minden döntésünk elött fontos az informálodás. Sok sok információra szert tettünk már ezzel kapcsolatosan.hiszen a könyvre is így találtam rá,ami újra csak megerősített abban a hitben, hogy jó úton járunk. Köszönöm szépen és nagy tisztelője vagyok Budai Péternek.
2016. 07. 17. -
Tisztelt Péter!
Részvétem a testvére elvesztése miatt!
A remény tölti fel az elmém, amikor az életben ismét felbukkan valaki, aki hírül viszi az igazságot. „Ma”, erre égető szükség van.
A könyv olvasmányos, és a szó összes szinonímája igaz rá!
Köszööm a családom nevében, az ismeretterjesztő munkásságukat.
Hasznos!
2016. 07. 09. -
Még most kezdtem bele a könyv olvasásába. Nagyon örülök hogy megrendeltem. Szerintem nem csak egyszer fogom elolvasni. Aki csak teheti vegye meg. Nem hiányozhat egy könyvespolcról sem.

2016. 06. 30. -
Tisztelt Budai Péter! Nagyon tetszett a könyv felépítése, a történeti
áttekintés. Sajnos a gyógyszergyárak profit éhsége korlátlan, és a
gyógyszerek mellékhatásai nagyon sok halálesetet okoznak. Addig amíg lehet
egy betegséget gyógynövényekkel kezelni, gyógyítani, addig azt tegyük.
Sajnálom, hogy a testvére meghalt, de amint Ön is írja köszönettel
tartozik neki, hogy elindult ezen az úton. További munkájához,
munkásságához sok sikert és kitartást kívánok Önnek és a Csapatának is.
Tisztelt Budai Péter! Nagyon tetszett a könyv felépítése, a történeti
áttekintés. Sajnos a gyógyszergyárak profit éhsége korlátlan, és a
gyógyszerek mellékhatásai nagyon sok halálesetet okoznak. Addig amíg lehet
egy betegséget gyógynövényekkel kezelni, gyógyítani, addig azt tegyük.
Sajnálom, hogy a testvére meghalt, de amint Ön is írja köszönettel
tartozik neki, hogy elindult ezen az úton. További munkájához,
munkásságához sok sikert és kitartást kívánok Önnek és a Csapatának is.
Huszár Kálmánné
2016. 06. 18. -
Ez a könyv én úgy fogalmaznák hogy a NAGY IGAZSÁGOK KÖNYVE evvel azt hiszem mindent elmondtam egyszerűen nem lehetett letenni
2016. 06. 14. -
Már jó ideje gondolom, hogy az egészségügy nem az, aminek lennie kellene. Eddig a vitaminok irányába mentem, s most roppant mód örülök, hogy ugyanilyen alternatívát ismerhettem meg a könyv elolvasásával, amit szinte egyhuzamban olvastam végig, annyira lenyűgözött! Így már szélesebb alapokon vélem nyugodni az egészségem.
2016. 05. 31. -
A könyv kivitelezése nagyon esztétikus. A tartalma rendkívül érdekes és olvasmányos. rengeteg hasznos információt tartalmaz. Valójában egy nagyszerű hiánypótló a magyar könyvpiacon. Az egész családom hasznát veszi.
Köszönöm.
2016. 04. 25. -
Hálás vagyok Budai Péternek a könyv megírásáért, nagyon sok mindent megtudtam, ami elvan titkolva előlünk. Mindenkinek ajánlom a könyv elolvasását, értékes. Rám haragszik a házi orvosom mert nem vagyok hajlandó a gyógyszerek szedésére, de a gyógynövények fontosak. Sok sikert a munkájukhoz!
2016. 04. 20. -
Nagyon jó könyv, kötelezô olvasmány kellene hogy legyen mindenkinek !!!
2016. 04. 04. -
Kedves Hillvital csapat!

A mesterbalzsamból nem az első doboz volt, amit a könyvvel együtt rendeltem, ergo bevált.

A könyv nagyon tetszett, tárgyilagos, sok információt tartalmaz, ugyanakkor olvasmányos. Csak gratulálni tudok az ifjú szerzőnek. További sok sikert kívánok ezen az úton, amin elindultak.

Üdvözlettel,
Jakab Emese
2016. 03. 23. -
Ajándékba vettem a könyvet, és a visszajelzés alapján csak ajánlani tudom! Nagyon olvasmányos, érthetően fogalmaz és tanulságos. Mindenkinek KÖTELEZŐ lenne elolvasni! Szerintem megrendelem magamnak is. :-) Gratulálok a könyv szerzőinek és a csapatnak!
2016. 03. 22. -
Már jó ideje arra törekszem, hogy gyógyszerek nélkül oldjam meg vagy kerüljem el a problémákat.
A könyvet azért rendeltem meg, mert a róla szóló tájékoztató szerint úgy éreztem, hogy el kell olvasnom....
Elolvastam és már tudom, hogy még többször is meg fogom tenni. Már ajánlottam másnak is, akinek már továbbadtam.
Én azt javaslom mindenkinek, hogy olvassa el, még akkor is, ha esetleg most mást olvas.... tegye félre egy időre! Megéri!
2016. 03. 21. -
Sok mindent hallottam és sajnos tapasztaltam már családi érintettség révén a betegségiparról, mégis ez a könyv nagy segítség, hogy helyre kerüljenek az információk. És abban is nagy segítség, hogy adott esetben az ember hogyan induljon el, miket gondoljon át, mérlegeljen. Szerintem nem csak egyszer kell végigolvasni, hanem újra és újra fel kell lapozni, mint egy kézikönyvet. Tetszett, hogy közérthetően, minden sallangtól mentes hangvételben íródott, olvasmányos. Gratulálok hozzá és további sikeres munkát kívánok!
2016. 02. 11. -
Köszönöm a dedikált könyvet, gratulálok. Olvasmányos, mégis tényszerű, de nem szájbarágós. Egyhuzamban olvastam végig...
2016. 02. 11. -
Nekem nem fáj sehol, de végig olvasva a könyvet azonnal akarom a gyógynövényeket odahaza. Minden háztartásban lennie kell.
2016. 02. 11. -
Eléggé képzettnek tartom magam a világgal kapcsolatban hogy ki-kit irányit, de ez a könyv még engem is meglepett. Amikor a kezembe vettem nem tudtam abbahagyni az olvasást, és csak jöttek a felismerések folyamatosan. A párom ezeket hallotta mellettem: "Na nem, ezt nem hiszem el"; "Ez nem lehet igaz"; "Édes jó istenem, ha én ezt hamarabb tudom!", stb. Úgy érzem, hogy végre értem, miért van ilyen sok beteg ember! De főleg azt értettem meg, hogy bármi ami a egészségem megtartásához, rosszabbik esetben a vagy gyógyulásomhoz kell, az minden benne van ebben a könyvben. Köszönöm, hogy végre kinyílott a szemem, és azt meg főleg köszönöm, hogy egy ilyen remek embert a tudhatok a barátomnak!
2016. 02. 11. -
A párommal néhány éve ismerkedtünk meg a Mesterbalzsammal, azóta is lelkes használói vagyunk több terméküknek is. S most itt a könyv. A termékeikkel testünket gyógyítják. Azonban ezzel a könyvvel még csodálatosabb hatást érnek el: a lelkünket gyógyítják, hiszen a gondolkodásunkat formálja át. Hálásan köszönöm azt az érzést, hogy a beporosodott és nagy részben elfeledett gyógynövény ismereteimet szeretném továbbfejleszteni, elmélyíteni. Hálásan köszönöm azt a lehetőséget, hogy átadhatom gondolataimat az egészségről egy könyv formájában akár családom tagjainak is (akik ha mástól hallják, talán komolyabban veszik), s a hozzám fordulóknak! Hálásan köszönöm hitem megerősítését a gyógynövényekben! Hálásan köszönöm a HillVital egész csapatának odaadó, alázatos munkáját! Hálásan köszönöm mindenkinek, aki részt vett abban, hogy ez a könyv megjelenhessen!
2016. 02. 11. -
Örömömre szolgált végigolvasni ezt a könyvet, több okból is. 34 éve gyermekgyógyászként dolgozom, s a saját gyermekem betegsége kapcsán ismerkedtem meg a gyógynövények áldásos hatásával. Amire az általam tanult és alkalmazott hagyományos orvoslás nem hozott megoldást, azt a gyógynövényekkel megoldottuk. Ez a könyv rávilágít arra, hogy egészségünk kizárólag a MI felelősségünk, MI tehetünk érte a legtöbbet: az életmódunkkal, táplálkozásunkkal, gondolkodásunkkal. A betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében is jóval nagyobb szerepet kellene kapni a gyógynövényeknek. Ők is a természet részei, ugyanúgy, mint mi. Évezredek óta segítenek minket-megfelelő tudással alkalmazva, káros hatások nélkül használhatjuk Őket egészségünk megóvására, helyreállítására. Remélem, hamarosan eljön az az idő, amikor a kereskedelmi csatornákon inkább gyógynövényreklámok lesznek...
2016. 02. 11. -
A szerző testvérének tragédiája kellett ahhoz, hogy Péter a materiális informatikai pályáról a Természet örök informatikai csodáit kezdje kutatni, tanulmányozni. Természetgyógyász hallgatóim részére kötelezővé fogom tenni!
2016. 02. 11. -
Közvetlen stílusa, s ambiciózus hangvétele, alapján, talán többeket - esetleg másokat - szólíthat meg ez a könyv, mint a könyvesboltokban kapható „szokásos” irodalmak a gyógynövényekről. Budai Péter egyéni hangvételű, könyve egy családi tragédiából kiindulva mutatja be a gyógynövények iránti érdeklődésének kialakulását és szinte szenvedéllyé fejlődését. Informatikusból gyógynövényes vállalkozóvá válni: nem könnyű és nem egyszerű folyamat, melynek során Budai Péter, betekintést szerzett szakmai kérdésekbe és az un. egészségipar (egészségügy?) helyzetébe egyaránt. Ezeket a gondolatait osztja meg velünk - nem feltétlenül a legtudományosabban -, de mindenképpen, őszinte ifjúi lelkesedéssel. Érdekes, olvasmányos és roppant hasznos. Nehéz meghatározni a műfaját, de talán az egészségmegőrzés és az életfilozófia mezsgyén mozog. Kötelező olvasmány is lehetne!
2016. 01. 04. -
Elolvastam, és nagyon tetszik! Mindenkinek ajánlom, hogy ha mostanában nem olvas semmit, akkor ezt mindenképp tegye meg.
2016. 01. 04. -
Elolvastam, és nagyon tetszik! Mindenkinek ajánlom, hogy ha mostanában nem olvas semmit, akkor ezt mindenképp tegye meg.

PARAMÉTEREK


Kiadó: Global Partners System Kft.
Oldalak száma: 354
Borító: FÜLES, KARTONÁLT
Súly: 452 gr
ISBN: 9786155310270
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2015
Illusztráció: KÉPEKKEL

Egységár: 4.990 Ft. / db