Menü

Ezeket a háztartási tippeket biztosan nem ismered!

Veress Máté - HillVital
2020. 10. 28. 13:26:00

Spórolj meg egy csomó pénzt ezekkel a házi praktikákkal, és ráadásul használnak is.
 

Konyhaszekrény tisztító módszer: Keverjünk össze egy rész növényi olajat két rész szódabikarbónával, dörzsöljük meg a szekrényt egy ronggyal vagy egy már nem használt fogkefével.
 

Tisztítsuk meg a vasalót sóval. Először szórjunk egy kis sót a vasalódeszkára. A legmagasabb fokozatra kell állítani a vasalót gőzölés funkció nélkül majd kezdjünk el vasalni. A kosz így a sóra tapad rá és a vasaló pedig fényes lesz.
 

Az összekarcolt asztalt kezeljük ecettel és olívaolajjal. Keverjünk össze fél csésze ecetet ugyanennyi olívaolajjal, fogjunk egy rongyot és dörzsöljük át a keverékkel az asztalt és a karcolások eltűnnek.
 

Vessünk be ecetet a vízkő ellen. Csupán annyit kell tennünk, hogy ecetet öntünk a vízköves részre és rajtahagyjuk 20 percig. Használhatunk papírtörlőt is a művelethez. Sima citromot is felhasználhatunk a vízkő ellen. Egy citromot vágjunk ketté és dörzsöljük át vele a vízköves felületet.
 

Fürdőkád tisztítás grapefruittal és sóval. Egy egész grapefruit és egy negyed csésze sóval gyönyörűvé varázsolhatjuk a fürdőkádat. Vágjuk félbe a gyümölcsöt, szórjuk meg sóval a maradék sót öntsük a fürdőkád aljára. Dörzsöljük körbe grapefruittal végül öblítsük le vízzel.
 

Mosószivacsot is rakhatunk a mikróba. Ha 5 percre berakjuk a mikróba a szivacsot akkor a benne lévő baktériumokat eltüntethetjük.
 

Spórolj meg egy csomó pénzt ezekkel a házi praktikákkal

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés