Menü

Most megtudhatod, hogy mikor hatékony a mozgás

Veress Máté - HillVital
2019. 03. 08. 10:57:00

Nagyon sok embernek az is nagy kihívás lehet, hogy egy kis időt is szánjanak a testmozgásra. Lehet nem is gondolnád, de az edzés időpontja nagyon fontos mert lehet ezen múlhat a hatékonysága.

Aki fogyni szeretne, annak érdemes egy edzéssel indítani a napot. A reggeli edzés lehet az egyik legjobb módszer arra, hogy az elraktározott zsír elégjen. A testben lévő hormonok reggel a legideálisabbak arra, hogy lefogyj minél hamarabb. Ráadásul a reggeli edzés után nem lesz annyira nagy az étvágyad, így sokkal könnyebb megakadályozni a kilók felkúszását. A reggel 7 órai edzés segít átállítani a szervezet belső óráját, ennek hála sokkal éberebb leszel a délelőtti órákban, este viszont korábban leszel álmos. A reggeli testmozgás segít megőrizni a mentális egészséget és sokkal hatékonyabb is leszel. A reggeli mozgás csökkenti a stressz szintet is. Fontos, hogy úgy érdemes reggel edzeni, hogy nem késő este fekszel le mert nem lesz elegendő energiád. Ha mindig későn fekszel le, akkor inkább válassz egy számodra jobban alkalmas időpontot.

A délutáni edzés is nagyon jó, majdnem annyira mint a reggeli. Mivel ilyenkor már túl vagy a nap első kettő étkezésén és nagy erőbedobással tudsz edzeni. Egy délutáni edzéssel nagyszerűen át lehet vészelni a sok embernél előforduló fáradtságot és az energia-szint csökkenést. Nagyon sokan csak munka után, este tudnak az edzésre időt szakítani, ez se rossz időpont viszont számolni kell vele, hogy a mozgás annyira felpörgethet, hogy nem tudsz elaludni majd. Mindent összevetve a legtöbb előnye a reggeli edzésnek van. Ami viszont a legfontosabb, hogy minden szakember azt állítja, a sportra nem létezik rossz időpont. Érdemes heti 2-3 alkalommal időt szakítani a sportra.
Most megtudhatod, hogy mikor hatékony a mozgás

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.