Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

6 előny, ami csak a Hillvital vásárlók élveznek

 

6 ELŐNY...

Amit csak a Hillvital vásárlók élveznek

A HillVitalnak és ennek a webáruháznak az a célja, hogy a karnyújtásnyira lévő természeti csodákat hamisíthatatlanul, könnyen használható készítmények formájában tegye közkinccsé. Nem a pénzedre megyünk, hanem arra, hogy sikereid legyenek. Ha elégedett vagy, akkor mi is. Szeretnénk minél zökkenőmentesebbé tenni a „természetes” kalandozásaidat, ezért összegyűjtöttük néhány pontban, hogy milyen extra szolgáltatásokkal igyekszünk kedveskedni a maximális elégedettség érdekében. Nézzük!

   

90% feletti
vevői elégedettség

Nem a kifogástalan üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítményeknek használata során szerzett kívánatos tapasztalatoktól. A HillVital felhasználók elégedettségi mutatója évek óta 90% felett van; folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk. 

100% természet,
0% vegyszer

Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető csodákat, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazhat oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Természetesen állatkísérletek sem történtek, emberkísérletek már annál inkább… ;-)

Ingyenes
szállítás 24 óra alatt

Kényelmes világot élünk, a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!

   

Ingyenes
szakértői tanácsadás

Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…

100% pénz-
visszafizetés garancia

Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!

100%
"Megoldjuk!"

Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk! ;-)


Kellemes időtöltést, jó vásárlást és sok sikert!


Tartalomhoz tartozó címkék: hír