Menü

A természetes fájdalomcsillapítók sokat segíthetnek

Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 06. 11:35:00

Folyamatos fájdalmat érzel és nem tudod mi az oka?

Néha nehéz lehet kideríteni egy bizonyos fájdalom okát és sokszor az orvos által felírt gyógyszerek is hatástalannak bizonyulhatnak.

A természetes fájdalomcsillapító készítmények ilyenkor jó alternatívát jelenthetnek, hiszen kipróbálhatsz még egy dolgot, ha semmi más sem használ. A fájdalom egyik leggyakoribb formája a fejfájás, amely talán a legrosszabb az összes közül, mivel ilyenkor sokszor az egész szervezetedre hatással van a rossz érzés. A természetes fájdalomcsillapítók között szerencsére olyat is találni, amelyek kifejezetten a fejfájást kezelik. A fehér fűzfakéreg például évszázadok óta kedvelt gyógyszer Európában és Kínában is, elsősorban lázas betegségek, influenza, fejfájás és egyéb ízületi gyulladások kezelésére.

Rendkívül régóta használatos ez a természetes fájdalomcsillapító, amelyhez egyébként nem is nehéz hozzájutni és remek hatóanyagokkal rendelkezik.
Hatóanyaga ugyanaz a szalicil, ami az aszpirinben is megtalálható, azonban természetesebb formában és más összetevőkkel érkezik. A szalicil a szervezetben szalicilsavvá alakul át, amely hatékonyan csökkenti a lázat, a gyulladást és a fájdalmat, valamint egyéb tüneteket is képes enyhíteni bizonyos esetekben. Bár ez a gyógynövény lassabban hat, mint az aszpirin, hatása tovább tart, és ami a legfontosabb, hosszú távú használata is lehetséges, mivel használata biztonságos.

Mivel nem csak fejfájást fogsz életed során tapasztalni, ezért érdemes olyan természetes fájdalomcsillapítókat is keresni, amelyek például ízületi és reumás fájdalmakat is enyhítenek.

A HillVital gyógyfüves mesterbalzsam egy természetes anyagokból összeállított krém, amely enyhítheti a fájdalmaidat. Mióta ember él a Földön, a létezés kötelező összetevője a különböző betegségek, fájdalmak, és gyulladások, amelyek megelőzése ellen lehet tenni, azonban ez nem mindig sikerül. Akár egy izomgyulladásról, akár egy fájdalmas reumáról beszélünk, a legrosszabb mindegyikben az elkerülhetetlen korlátozottság, a szükségtelen fájdalmak, és kellemetlen érzések. Próbáld ki te is a természetes fájdalomcsillapítókat és kerüld el ezeket!

Természetes fájdalomcsillapítás

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában