Menü

A visszérkezelés rendkívül fontos feladat

Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 07. 09:38:00

Hazánkban a visszeres betegség sajnos rendkívül sok embert érint.

E betegség kialakulásának sajnos sok oka lehet és teljes mértékben senki nem védett ellene.
 

A visszérkezelés rendkívül fontossá válik már akkor, amikor először észleltük a tüneteket. A seprű jellegű erek megjelenése a lábon, az elszórt kék erek megjelenése gyakran jelenti azt, hogy a betegség megjelent a szervezetedben. Szerencsére a visszérkezelés azonnal megkezdhető a megfelelő módszerekkel. Az első és legfontosabb lépés az egészséges életmód megtalálása és a felesleges kilók leadása.

 

A jelentős túlsúllyal rendelkező beteg jóval nehezebben mozog, kevésbé képes aktív mozgásra, ami sok esetben az első számú oka a visszér betegség kialakulásának.
 

A kevés mozgás miatt az erek munkáját segítő izompumpa is kevésbé működik, ami visszerek tágulatához, lábdagadáshoz és egyéb problémákhoz vezet, amelyek egyébként a rendszeres mozgással és a megfelelő táplálkozással elkerülhetők lennének. Ezek a betegek a visszeres vérpangás miatt trombózisra is sokkal hajlamosabbak, aminek extrém, tragikus következménye a tüdőembólia is lehet, tehát a visszérkezelés rendkívül fontos már a legelső stádiumban.
 

A megfelelően összeállított étrend mellett a mozgás rendkívül sokat segíthet a súlyfelesleg leadásában, mivel ezzel elégetheted a felesleges zsírpárnákat és az izomzatot is erősítheted. A rendszeres mozgást mindig az alapoknál kell kezdeni. Egy hatékony visszérkezelés program hatékony mozgássorozatokat tartalmaz, melyek a súlycsökkentés mellett kifejezett érerősítő elemekkel szoktak tarkítani, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen. A visszértorna is gyakran alkalmazott módszer. Normál testsúlyú egyének számára is fontos időt szakítani a rendszeres testmozgásra, a torna pedig remek módja ennek.
 

Minden olyan mozgás, ami az alsó végtagok izmait megmozgatja jó hatású, azaz segíti az erek munkáját és a visszérkezelés sikerét is növeli. A rendszeres torna és a megfelelő étrend mellett a megelőzés érdekében gyógynövényeket is érdemes alkalmazni, mint például a szőlőlevél vagy a tigrisfű.
 

Vadgesztenye krém

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában