Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Mi az igazság a C-vitaminnal kapcsolatban?

2021. 06. 07. 12:41:00 Sági Zsolt - HillVital

Már több mint 30 éve orvosilag bebizonyították, hogy napi 10.000 mg C-vitamin adagolása lelassította a rák terjedését.
 

13 beteget vizsgáltak, s mind a 13-nál ez volt a tapasztalat… Ők a hagyományos orvoslás szerint már rég halottak lennének. De mi történt, miért hallgatnak róla? 

 

A nyugati orvoslásnak ez nem áll érdekében.
 

A gyógyszeripar által vezérelt anyagi érdekek miatt elhitetik az emberekkel, hogy a rák ellen csak műtétekkel, sugárzással és kemoterápiával lehet fellépni.

Napjainkban azonban már egyre több biokémikus, C-vitamin – szakértő tárja fel az igazságot e fontos vitaminnal kapcsolatban.  Az elmúlt időszakban kb. 50.000 tanulmány jelent meg arról, hogy a C-vitamin mennyire hatásos több betegséggel szemben. Pl. 60-ból 60 esetben gyógyította meg a gyermekbénulást, 327- ből 327 esetben a vírus okozta bőrkiütést, 7-ből 7 esetben a reumás lázat és még sok más betegséget.

Sokan azt mondják, hogy a C-vitamin nem biztonságos. Miért van az, hogy emberek százai halnak meg az engedélyezett gyógyszerek mellékhatásaitól. És azt állítják, hogy a C-vitamin nem biztonságos?! Hány orvos állítja, hogy a C-vitamin nem működik, anélkül, hogy akár egyetlenegy infúziós C-vitamin –kezelést elvégzett volna…
 

Akkor most mi az igazság?
 

A C-vitamin egyik igen fontos hatása, hogy nagymértékben képes erősíteni az immunrendszert. Ennek köszönhetően felhasználható különböző betegségek kezelésére illetve megelőzésére is.  Az általános egészségi állapot javításába játszott szerepe elengedhetetlen.
Ezen kívül a C-vitamin fokozza a kollagén termelődést, ami fontos szerepet játszik a kötőszövetek és a véredények rugalmasságának a megőrzésében. Erősíti a fogakat, a csontokat, a porcokat és az inakat is.

 

Ezen kívül mivel a C-vitamin egy antioxidáns, ezért megköti a szabadgyököket. A szabad gyökök olyan részecskék, amelyek akkor szabadulnak fel, amikor a szervezet lebontja tápanyagokat és ezeket energiává alakítja. Ha a szervezet ki van téve az olyan káros anyagoknak, mint a füst vagy a toxikus anyagok, akkor ezek lebontása során reaktív molekulák képződnek, a szabad gyökök, amik megtámadják az egészséges sejteket és ez pedig korai sejthalált, idő előtti öregedést vagy daganatokat is előidézhet. A C-vitamin és az aszkorbinsav azonban képes semlegesíteni a káros szabadgyököket, így védi a sejteket a károsodástól.
 

Az igazság a c-vitaminnal kapcsolatban.