Menü

Immunerősítés influenza szezon előtt!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 17. 13:41:00

Így erősítsd az immunrendszered influenza szezon előtt!

Ha ezeket az immunerősítő szabályokat betartjuk, akkor elkerülhetjük az influenzát hosszú időre.

- Ha egy már beteg emberrel érintkezünk, akkor mindig mossunk alaposan kezet utána.
- Ha eljön a nagy hideg, akkor öltözzünk fel melegen, rétegesen.
- Fontos, hogy alkalmazzuk a köhögési és tüsszentési etikettet.
- Mivel terjednek a kórokozók, ezért tisztítsuk az olyan felületeket, amiket rendszeresen használunk, mint pl.: csapok, kilincsek vagy villanykapcsolók.
- Fogyasszunk magas vitamintartalmú gyümölcsöket.
- Igyunk többször meleg italt egy nap.
- Szellőztessünk a lakásban rendszeresen.
- A kéz tisztántartásához használjunk antibakteriális szappant!
- A C-vitamin nagyon fontos. Fogyasszunk minél több gyümölcsöt és zöldséget, főleg paprikát és káposztát.
- Érdemes D-vitamint szedni a téli hónapokban, mivel ilyenkor sokkal kevesebb termelődik a szervezetünkben.

Ezen felül az egészséges táplálkozás is felhozható, mint immunerősítő folyamat.
Az egészséges és változatos étrend fontos tápanyagokat szolgáltat az immunrendszer számára. A sok friss és egészséges zöldséggel és gyümölccsel bejuttatott vitaminok sokkal értékesebbek, mintha bármilyen vitamint, vagy étrendkiegészítőt szednénk.
C-vitamint leginkább narancs, paprika, brokkoli, petrezselyem és alma fogyasztásával juthatunk a szervezetbe, természetesen.
Egyik fontos béta karotin forrásunk a sárgarépa. A béta karotin, a C-, és az E-vitamin olyan antioxidánsok, melyek felveszik a harcot a szabad gyökökkel és védik a szervezetet. Míg béta karotint a sárgarépában, addig az E-vitaminta növényi olajokban, valamintmandulában és mogyoróban találhatunk.

Mikor van szükség immunerősítésre?
Igazából, ha egészségesen táplálkozunk, akkor nincs kifejezetten szükségünk ilyenre. Azonban, mivel a vírusok miatt még az egészséges szervezet is legyengülhet, ezért influenzás, megfázásos időszakban érdemes az immunerősítésre jobban odafigyelni. Ilyenkor, az egészséges táplálkozás mellett, nem árt ha vitaminokat és táplálékkiegészítőket is bejuttatunk a szervezetbe.

Előzd meg az influenzát ezekkel az immunerősítő trükkökkel.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.