Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Őszi immunerősítés

2021. 08. 13. 14:19:05 hillvital.hu

Az őszi immunerősítés több szempontból tekintve is rendkívül fontos feladat.

Nézzük, hogy miért is ilyen fontos?

Ahogy azt már korábban is említettük ennek több oka is van. Az egyik magával az ilyenkor beköszöntő időjárással kapcsolatos. Ekkor ugyanis az időjárás kedvez a betegségek és vírusok terjedésének és szaporodásának. Ennek köszönhetően megnő a náthás, megfázásos és felső légúti betegségek száma. Sajnos ezt tetőzi még az ilyenkor ismét induló iskola és óvodaszezon egyaránt. Ennek szintén igazán egyszerű oka van. Legyen egy óvodás vagy kisiskolás bármennyire is jól nevelt, a zárt közösségi térnek köszönhetően a vírusok egyszerűen és gyorsan terjedhetnek. Emiatt sajnos még a legnagyobb odafigyelés sem elegendő ahhoz, hogy elkerüljük a fertőzéseket, vírusokat. Ugyanakkor ha felkészítjük erre a z immunrendszerünket, akkor sokkal védettebbekké válhatunk ezek ellen.

Milyen módszerek állnak rendelkezésünkre az immunrendszer védetettebbé tételére?

Az egyik ilyenkor kifejezetten gyakori és bevált módszer a gyógyteák fogyasztása. Legyen szó akár megelőzésről vagy akár a problémák kezeléséről, a gyógyteák mindkét esetben szóba jöhetnek. Fogyasztásuk és elkészítésük is igazán egyszerű.

Szintén bevált módszer a vitamin-, és ásványi-anyag dús gyümölcsök fogyasztása. Nem véletlen, hogy ősszel és télen is megnő a citrusok fogyasztásának száma. Ráadásul a citrusok kiemelkedően nagy mennyiségű C-vitamin is tartalmaznak, melyről jól tudjuk, hogy nélkülözhetetlen az immunrendszer számára.

Mindezen kívül pedig lehetőségünk van a legegyszerűbb és legkevesebb ráfordítást igénylő módszer választására is. Ez pedig nem más, mint a multivitaminok és étrend-kiegészítők szedése. Ezek gyakran tartalmazzák a szervezet számára szükséges vitaminokat és ásványi-anyagokat egyaránt. Kiválasztásuk esetén javasolt odafigyelni arra, hogy magas hatóanyag tartalmúak, illetve jól felszívódóak legyenek. A HillVital kínálatában is megtalálható Multivitamin, illetve C-vitamin is segíthet az immunrendszer erősítésében.

Őszi immunerősítés