Menü

Milyen krém alkalmazható ínhüvelygyulladásra?

Sági Zsolt - HillVital
2021. 06. 10. 10:51:00

Ínhüvelygyulladás esetén gyakran elégséges lehet a hideg vizes borogatás, vagy gyulladáscsökkentő krémek használata.

Enyhe ínhüvelygyulladás kezelésében elég lehet a hideg vizes borogatás és a pihentetés.

A gyógyulási folyamat gyakran több hétig is eltarthat. Ez kitartást igényel a beteg részéről.

Makacsabb gyulladás esetén az érintett végtagot 1-2 hétre gipszbe is helyezhetik. A teljes pihentetés mellett más gyulladáscsökkentő kezelések is szóba jöhetnek. Emellett elengedhetetlen az 1-2 hétig tartó kímélés.

Szükség lehet fájdalomcsillapítók szedésére, vagy fájdalomcsillapító krémek alkalmazására is. Ezek közül az orvos által felírt szerek gyakran tartalmaznak szteroidot. Ezekről érdemes tudni, hogy nagyon jó fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek, azonban mellékhatásaik is lehetnek, melyek gyakran igen kellemetlenek.

Ha tehetjük, akkor ne válasszunk olyan gyógyszert vagy krémet, amely szteroid tartalmú.

Bizonyos esetekben az ínhüvelygyulladás krém alkalmazásával is kezelhető.

Ha nem vényköteles szert, krémet választunk, akkor mindenképp olyat nézzük, amely nem szteroid tartalmú. Ezek használatához ugyanis orvosi felügyelet igényelt! Sokféle fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő krém jöhet szóba. Bármelyiket is válasszuk hatékony kezelési módszernek minősítenek. Helyi alkalmazásuknak köszönhetően gyorsan felszívódnak és azonnal enyhítik a fájdalmat.

Ínhüvelygyulladásra milyen krém lehet a leghatásosabb?

Mindenképpen olyan készítményre lesz szükséged amely gyógynövényeket tartalmaz, ha nem akarsz gyógyszereket használni. Az a legjobb ha több gyógynövény hatása egyszerre megtalálható egy termékben.
Érdemes a fentebb említetteket is kipróbálnod, de az ínhüvelygyulladás kezelése krémmel lehet a leghatásosabb és legtermészetesebb módszer.

A Mesterbalzsam egy ilyen fájdalomcsillapító krém, amely nem csak nem szteroid tartalmú, de mesterséges összetevőket sem tartalmaz. 12 gyógynövény segítségével veszi fel a küzdelmet a fájdalom ellen.

Mi a teendő, ha nem működnek a balzsamok?

Ha a balzsamok se bizonyulnak elégnek, akkor szóba jöhet a fizikoterápia is. Ha ez sem segít, akkor vagy terápiás röntgen sugárzás vagy műtét jöhet még szóba.

Azért, hogy ezt elkerüljük, ínhüvelygyulladás gyanúja esetén javasolt azonnal megkezdeni a pihentetést, vagy elmenni egy kivizsgálásra, hogy minél hamarabb kezelni lehessen a tüneteket.
 

 

Ínhüvelygyulladásra milyen krém

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.