Menü

Most kiderül, hogy mitől alakulhatnak ki az izomcsomók!

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 21. 12:43:00

Az izomcsomókat más néven trigger pontoknak nevezik. Az izomcsomók a test természetes védekező mechanizmusaként létrejövő és az izomrostokkal összefüggő kis izomgörcsök.
 

Az izmok a túlfeszültségnek az elkerülése miatt kisebb izomcsomókat hoznak létre, ez pedig fájdalmat okozhat az egész testben.
 

Az izomcsomók kialakulhatnak akár az izmok túlerőltetésétől, egy sérüléstől vagy akár mentális stressztől is. Ilyenkor az izom vérellátása valamint az anyagcseréje módosulnak. 
 

Ahogy megjelennek az izomcsomók, ekkor fájdalmas pontokat lehet érezni a testen akár a vádliban is.

De mikor is fordulhat elő az izomcsomó?

- Ha hosszútávon végzed ugyanazt a cselekvést vagy sokáig tartózkodsz egyhelyben, ugyanabban a testhelyzetben esetleg nehéz tárgyakat emelgetsz, akkor túlerőltetheted az izmaidat.

- Ha túlzásba viszed a testmozgást és nem hagysz elég időt az izmok regenerálódásának, akkor is kialakulhat az izomcsomó.

- Egy sérülés vagy műtét után a megkímélt tartás miatt az izmok megrövidülnek, vagy egyes izmok túlnyúlt helyzetben vannak.


Az izomcsomókat nagyszerűen lehet masszázzsal kezelni és ajánlott még gyógynövényes balzsamot is használni. Ahhoz, hogy ne alakuljon ki újra, érdemes egy megfelelő, egészséges testtartást kialakítani.
Ahhoz, hogy teljesen meggyógyulj, az okok megszüntetéséhez érdemes gyógytornára járni. A gyógymasszázs segítségével a tüneteket lehet csökkenteni, a túlterhelt izmokat el lehet lazítani és a vérkeringés is javítható vele.

Most kiderül, hogy mitől alakulhatnak ki az izomcsomók!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.