Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A vállfájdalom lehetséges okai

A vállfájdalom lehetséges okai

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 22. 10:17:00

3 ízületből áll a vállízület, és nagy tartományban képesek mozogni. Ez nagyon sokszor az ízület stabilitásának a kárára mehet. A vállízület szokott a leggyakrabban kificamodni. 
 

A vállban sokkal ritkábban szokott ízületi kopás létrejönni, mert a váll nem tartozik a teherviselő ízületek közé mint a térd vagy a csípő.
 

Kisugározhat a vállba a nyaki gerinc kopásos elváltozása is. Ebben az esetben a fájdalom a fej mozgásával csak felerősödik.

 

Legfőképpen akkor erősödik fel ha az érintett oldal felé billented a fejedet. A vállfájdalom még akkor is erősödhet ha éjszaka a rosszabbik oldalra fekszel. Életkorok szerint többféle probléma állhat a fájdalom mögött. 20-30 éves sportolóknál egy ún. elakadási szindróma állhat a háttérben. 40-50 éves korban az ízületek között kialakult meszesedés lehet az oka a vállfájdalomnak. 50 éves kor felett sok esetben fordulhat elő izomszakadás ami ugyancsak vállfájdalommal jár.

Egy esetleg izomfájdalom a vállban kialakulhat a túlzott fizikai munkától és sporttevékenységtől is. Ilyenkor pihentetni kell és ajánlott egyes gyógynövényes balzsamok használata is.

Az 50-60 évesek körében nagyon gyakori az úgynevezett befagyott váll szindróma is. Ez a betegség nagyon erős vállfájdalommal jár, ám a fájdalom pontos helyét nem lehet meghatározni. A mozgások az idő haladtával egyre beszűkülnek.

Egy egyszerű vállficam is állhat a vállfájdalom mögött. Ez sérülés miatt szokott kialakulni. Ilyenkor az ízületi tokon kívül észrevehetően lehet tapintani a fájdalmas duzzanatot. Ha ez nincs kezelve, akkor később a felső végtag zsibbadása is létrejöhet.

A fentebb említett gyógynövényes balzsamok mellett érdemes még a masszázs alkalmazása és gyógytorna is. Ha nem múlik el a probléma néhány hét alatt, akkor érdemes egy orvosnak megmutatni mindenképpen.

Izomfájdalom vállban


 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.