Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Minden amit érdemes tudni az izomgyengeségről!

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 07. 13:05:00

Az izomgyengeséget másnéven myastenia-nak nevezik. Az izomgyengeséget 2 csoportba lehet sorolni. Az egyik a valódi izomgyengeség ami során az izom által kifejtett erő sokkal kevesebb mint ami várható lenne. 
 

Az ilyen betegségek közé tartozik az izomdisztrófia is.
 

Az érzékelt izomgyengeség esetében a beteg csak úgy érzi, hogy több energiára van szüksége, hogy az izmai erőt fejtsenek ki. Az izmok viszont normálisnak tekinthetőek. Ez jellemző lehet a krónikus fáradtság szindrómára. Van olyan, hogy az adott izomgyengeség megerőltetés miatt vagy igénybevétel miatt alakul ki, ezt viszont nem szabad összekeverni az izomfáradtsággal.
 

Az izomgyengeséget úgy is lehet csoportosítani, hogy milyen izmokat érint. Létezik az úgynevezett proximális izomgyengeség ami inkább azokat az izmokat érinti amelyek a törzshöz vannak közelebb addig a disztális izomgyengeség csak a végtagok izmainak a gyengeségét érinti.

Az izomgyengeségnek súlyossági fokozatai vannak. Ez a skála 6 fokozatból áll. A 0-dik szint az izomösszehúzódás hiányát jelzi, az 5-tös fokozat a normális izomerőt jelzi. Az első szintnél észrevehető lehet némi összehúzódás, de az ízületeknél nem észlelhető elmozdulás.

Az izomgyengeség hátterében a meghúzódó izomsejtek is állhatnak. Egy tanulmány szerint az izomgyengeséget a kalciumhiány okozhatja. Volt egy olyan elképzelés is ami alapján az izmokban felgyűlt tejsav okozza az izomlázat valamint az izomgyengeséget is. Sok szakember szerint nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a tejsav okozza az izomgyengeséget. a tejsav képes viszont felborítani a szervezet elektrolit-egyensúlyt és ezzel így közvetve hat az izmok képességeire.

A Kapsamax Extra balzsam 8 gyógynövényt tartalmaz és így nagyszerűen segíthet neked a különböző izomfájdalmak legyőzésében.

Izomgyengeség izomfájdalom

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.