Menü

A váll körüli izomletapadás tünetei

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 22. 10:35:00

Az izomletapadás elsődleges tünetei a görcsösség, a kötöttség ami akármilyen izomcsoportot érinthet akármilyen genetikai hajlamtól vagy fizikai terheléstől függően. 
 

A nagyon sok berögzült mozgás valamint cipekedés és nehéz fizikai munkák és persze a sok stressz is kiválthatja a problémát. 
 

Sok esetben helyi panaszokkal is együtt jár, mint a nyak, hát, váll és karfájdalom de érezhetsz zsibbadást és érzéskiesést is. 
 

Olyan is kialakulhat, hogy egy mélyebb izomcsoportot érint az említett kötöttség. Ebben az esetben számos idegvégződést irritálhat és a vér megfelelő áramlását is képes akadályozni.

A lapocka körüli izmok nagyon összetett feladattal rendelkeznek. Az egyes izomrostok egymáshoz tapadása segíti a normális koordinációt és a kar mozgatását is. Abban az esetben ha ezek az izmok nagyon feszesek és görcsösek, akkor akár túl nagy nyomást is kifejthetnek az ízületekre. Emiatt nem fog az oxigén frissülni a testben és sokkal kevesebb levegő fog jutni a tüdőbe is ami légzési problémákat okozhat. A kellemetlen tünetek felerősödhetnek ha nem mozogsz rendszeresen és ha nem táplálkozol egészségesen. Nagyon negatív hatással van a pszichés stressz is az egész testre.

Mindig törekedni kell arra, hogy vérkeringés frissüljön, mivel a pangás csak károsítja a szervezetet.

Ha nem megfelelő a vérkeringés, akkor az adott izom leépül. A gyógymasszázs nagyon jót szokott tenni az izomletapadásnak és persze a már említett rendszeres testmozgás. Érdemes minden nap vagy egy héten röbbször legalább 30 percet mozognod. Akár futás, séta vagy valamilyen sport megfelelő.


Nagyszerű megoldás lehet még a Kapsamax Extra nevű balzsam ami 8 gyógynövény segítségével képes kezelni az izomgörcsöket és egyéb izomfájdalmakat.

Ne feledd, hogy sose szabad elhanyagolni az ilyen problémákat!

Izomletapadás a vállban.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.