Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A D-vitamin előnyei

A D-vitamin előnyei

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 11. 12:30:00

A D-vitamin legfőképpen a téli időszakban szokott fontos lenni. Télen sajnos sokkal kevesebb a napsütés és ezért nagyon fontos ennek a vitaminnak a pótlása. 
 

De miért is annyira fontos ez a szervezet számára valamint hogyan pótolhatod a legjobban? Most kiderül!
 

Csak a nap vitaminjának szokták nevezni a D-vitamint. Ezt a vitamint a szervezetünk a napfény hatására képes termelni. Amikor süt a nap akármilyen évszakban, akkor érdemes legalább 15-30 percet tölteni a napon, hogy a szervezet képes legyen előállítani a D-vitamint.
 

Nagyon fontos még a várandós nők számára is, mivel ha nincs elegendő D-vitamin a szervezetben, akkor megemelkedhet a vérnyomás és akár rángógörcsök is előfordulhatnak. A nem megfelelő D-vitamin szint okozhat koraszülést is.


Azoknál a gyerekeknél akik 1 éves korukig nem kapnak elegendő D-vitamint, sokkal nagyobb az esélye, hogy később 1-es típusú cukorbetegség alakul ki. 1 éves korig legalább 2000 nemzetközi egység D-vitaminra van szükség.

Egyre több ember küzd valamilyen autoimmun betegséggel, ami nagyban összefüggésben van a D-vitaminnal. Az alacsony D-vitamin szint képes megnövelni a Crohn betegség kialakulását, a reumát és a lupust is.

Nagyon fontos a csontozat számára. A D-vitamin és a kalcium együttese felel a csontok egészségéért. A D-vitamin segíti a kalcium munkáját, ezért nélküle a csontok sokkal törékenyebbek lennének.
 

Az alacsony D-vitamin szinttel rendelkező embereknél nagyobb eséllyel alakul ki Alzheimer-kór és demencia.
 

Nátha vagy influenza esetén mindenkinek a C-vitamin jut eszébe, azonban nagyon fontos a D-vitamin is. A megfelelő szint esetén sokkal nehezebben kapod ezeket a betegségeket.

Krónikus fejfájás esetén is nagy szolgálatot tehet a D-vitamin. Az alacsony D-vitamin szint megnöveli sajna a fejfájás esélyét.

Mindenképpen érdemes tehát a D-vitamin pótolni. Nem csupán a napfénnyel juthatunk D-vitaminhoz hanem néhány étel is van amiben található (gomba, lazac, tej) de ezek sajnos nem képesek biztosítani a megfelelő mennyiséget. Ajánlott étrend-kiegészítőt fogyasztani, ugyanis azzal pótolhatjuk a megfelelő mennyiséget ha nincs napfény akár hetekig. Csakis jó minőségű D-vitamint ajánlott szedni, és ezt megtudjuk neked adni.

Jó minőségű d-vitamin.


HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.