Barion Pixel
Menü

Karácsonyi ajándékok: az egészség jegyében

Veress Máté - HillVital
2020. 12. 09. 14:03:00

Immunterápia:

A már legalább két éve fennálló allergiás betegség kezelésére alkalmazható az immunterápia, melynek lényege, hogy a beteg azt az anyagot kapja higított formában, amelyre érzékeny, így fokozatosan megtanulja allergiás tünetek nélkül elviselni azt. A kezelés hatására már a következő allergia szezonban számíthatunk a tünetek csökkenésére, a három éves kúra után pedig 10-12 évre búcsút inthetünk a tüsszögésnek.

 

Sókabin:

Az egészség megőrzés érdekében és bizonyos betegségek kezelésére ajándékozhatunk sókabin bérletet. Évszázadok óta ismert, hogy a természetes sóbarlangok klímája és a sós tengeri levegő, gyógyító hatást gyakorol az emberi szervezetre, főként a különféle légúti és légzőszervi betegségekre, a bőr- és ízületi problémákra.
 

Leszokás a dohányzásról:

Az ünnepek alatti és utáni időszakban sokan teszünk újévi fogadalmakat, ezek közül is talán a leggyakoribb a dohányzás abbahagyása. A leszokás azonban nem egyszerű, különösen a több éve, erősen dohányzó személyek számára nehéz egyik pillanatról a másikra letenni a cigarettát. A sikeres leszokás érdekében tanácsos szakorvos segítségét kérnünk, aki személyre szabott terápiával segítheti a füstmentes élet elérését.

Masszázsutalvány:

Nagyon jól jöhet egy masszázs, egy fárasztó nap után. A masszázs képes megszabadítani a stressztől. Nagyon jó ajándék lehet egy ilyen utalvány karácsonyra.

Előfizetés valamilyen egészséggel foglalkozó újságra:

Sok olyan újság van amelyek az egészséggel foglalkoznak és persze nagyon sok hasznos információt tartalmaznak. Biztos sokan olvasnak ilyen lapokat és főleg akkor ha több hónapra elő van fizetve nekik. Ez az ajándék akár egész évben is kitarthat.

Konyhai gépek:

Nagyon sok olyan konyhai gép van amelyek segítségével egészséges ételeket lehet készíteni. Ilyen lehet a zöldségpároló is amivel finom és egyszerre egészséges ételeket lehet készíteni könnyedén.

Szakácskönyvek:

Sok olyan szakácskönyv van ma már amelyek csakis egészséges ételek receptjét tartalmazzák. Mindenféle verzióban kaphatóak ezek már. Ez is nagyon jó ajándék lehet, hiszen kulcsot adsz az egészséges ételek felé nyíló ajtóhoz. 


Karácsonyi ajándék lehetőségek.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!