Barion Pixel
Menü

Hogyan teremtsünk karácsonyi hangulatot?

Veress Máté - HillVital
2019. 12. 10. 10:22:00

A karácsonyi dekoráció nagyon segít abban, hogy kiragadd a lakásodat a hétköznapok egyhangúságából.
 

Ebben az esetben nem muszáj a drága bolti, néha rossz minőségű díszeket megvásárolni, hanem készíthetsz saját magadnak is karácsonyi díszeket.

 

Mindenki tudja, hogy a karácsonyfa az egyik legfontosabb kelléke a karácsonynak. Lehet az élő vagy mű, esetleg benti vagy kinti, lehet a színe zöld vagy fehér, az a lényeg, hogy jelképezze az ünnepet. A díszek jelképezik azt, hogy ez egy karácsonyfa. Érdemes venni égőket, kis díszeket rá.
 

Az ajándéknak nem lenne szabad, hogy a középpontban álljon, mégis sokan túlzásba esnek. Adj egy kisebb ajándékot vagy valami kis kézzel készített ajándékot szeretteidnek.
 

A legutolsó dolog a finom karácsonyi ételek. A karácsonyi ételek a fénypontjai az ünnepeknek. Ilyenkor sütemények, sültek és levesek kerülnek az asztalra.
 

Sok olyan dolog van amelyek képesek szinte rögtön karácsonyi hangulatot varázsolni. Ilyen a fahéj is amit már néhány száz forintért lehet vásárolni és nagyszerű illata van. Csak kötözz át egy fahéj kupacot óvatosan és akaszd fel a házban bárhová vagy a karácsonyfára.


Karácsony ajtódíszeket is lehet vásárolni és készíteni is. Ez is nagyszerű karácsonyi hangulatot képes varázsolni és nem is drága.


Már néhány mécses meggyújtása is nagyszerű karácsonyi hangulatot eredményez. A legjobb a narancsos, a fahéjas és a vaníliás aromájú gyertya.


Lehet vásárolni csak fenyőágat magában amiket aztán a ház bármelyik pontjában kiragaszthatsz vagy kitehetsz. Ezekre köthetsz masnikat és karácsonyfadíszeket is.


Az egyik elengedhetetlen kellék karácsonykor az ünnepi slágerek lejátszása. Te is készíthetsz magadnak bármilyen lejátszási listát az internet korában de vásárolhatsz néhány ezer forintért egy karácsonyi CD-t.
 

Érdemes összegyűjteni néhány lehullott tobozt is a parkban, amiket aztán arany vagy ezüst színűre lehet festeni. Ezeket is fel lehet akasztani a karácsonyfára vagy a lakásban bárhová.


Az illóolajak használata is nagyszerű lehet. Fahéjas, almás illatban kiváló választás. Az illóolajok is segítenek karácsonyi hangulatot varázsolni.


A karácsonyi hangulat megteremtése.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!