Menü

Hogyan kerülhető el a kertészkedés utáni izomgörcs?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 07. 09:15:00

A kertészkedés utáni izomgörcs igen gyakran megesik.

Bár ez egy megnyugtató szenvedély, a legtöbb esetben nehéz munkával is jár.
 

Leggyakrabban a téli pihenés, semmittevés után jelentkezik. Ez nem véletlen. Ilyenkor sok esetben hirtelen megerőltetjük magunk. A jó időnek örülve azonnal munkához is látunk, ám elfelejtkezünk arról, hogy a téli időszakban ez kimaradt vagy csak kisebb mértékben fordult elő.
 

Mikre érdemes odafigyelni, hogy elkerüljük az izomlázat?
 

Először is ne ugorjunk rögtön fejest a teendőkbe. Igaz, hogy tavasszal rengeteg a teendő, viszont azzal nem érünk sokat, ha az izomláz miatt ugyanúgy képtelenek vagyunk elvégezni. Erre a legegyszerűbb módszer, hogy apránként haladjunk a teendőkkel. Ne akarjuk egy nap alatt megváltani a világot.
 

Mielőtt nekilátnák a feladatok elvégzésének, melegítsünk be egy kicsit. Sétáljunk egy 5-10 percet. Addig mérjük fel, hogy mit is akarunk csinálni. Kicsit mozgassuk meg a vállainkat és a nyakunkat. A vállainkat mozgassuk körkörösen.
 

Ne maradjunk 10 perctől tovább egy helyben. Végezzünk közbe néhány perces sétát. Ha lehajolunk, hajlítsuk be a térdünket.
 

Ha végeztünk, vegyünk egy kellemes fürdőt vagy zuhanyt.
 

Ha esetleg mégis jelentkezne izomfájdalom, akkor érdemes bevetni a Kapsamax balzsamot. Az erős paprikát tartalmazó krém izomgörcsök, és izomfájdalmak esetén nyújthat segítséget.
 

Kenjük be vele a fájdalmas helyen, és hagyjuk, hogy hasson. Fontos, hogy használat után ne nyúljunk a szemünkbe!

 

Kertészkedés utáni izomgörcs

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.