Menü

Hogyan kerüljük el az ünnepi súlygyarapodást?

HillVital
2017. 12. 19. 14:39:00

Felmérések szerint egy átlagember az ünnepek alatt egy nap alatt 6000 kalóriányi ételt-italt fogyaszt el. Ez szinte majdnem háromszorosa annak, amennyit kellene. Nézzük, hogyan csökkenthetjük a napi kalóriabevitelt!
 

Sokan a napi három főétkezés között éhségüket nassolással, édességekkel csillapítják. Ha már nassolunk, figyeljünk oda arra, hogy mit! Válasszunk egészséges nassolnivalókat (zöldség, gyümölcs)!
 

Főétkezéseknél csökkentsük az adagokat! Együnk kisebb tányéron kisebb adagokat! A kevés adagot salátával egészítsük ki!

 

Ne együnk tévénézés közben, mert így sokkal többet fogyasztunk, mint amikor a terített asztalnál ülünk. Akkor az étkezésre koncentrálunk.

Ne együnk csak azért, mert előttünk van az étel! Ha már csak a „szemünk kívánja”, akkor jobb, ha felállunk. Az agynak legalább 15 percre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a jóllakottság érzését, tehát ha várunk egy kicsit, lehet, hogy már nem is érezzük éhesnek magunkat.

Ne menjünk üres hassal vásárolni, mert többet pakolhatunk a kosarunkba. Ilyenkor számos olyan fölösleges élelmiszert is hajlamosak vagyunk hazavinni, amelyeket máskor nem. Azt pedig muszáj megenni, nem mehet kárba!...

Mérsékeljük az alkoholfogyasztást! Nemcsak a szörnyű másnap miatt, hanem a magas energia-bevitel miatt is. Ha választanunk kell, válasszunk egy könnyű bort!

Ha úgy érezzük, hogy kissé túlettük magunkat, a további nassolás helyett húzzunk kényelmes öltözetet, és menjünk el sétálni!  Ha szükség van rá, menjünk ki, és lapátoljuk el a havat a ház előtt!
Így kerülheted el az ünnepek utáni súlygyarapodást.

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés