Menü

A kevés alvás valóban nem tesz jót

Sági Zsolt - HillVital
2021. 05. 21. 13:54:00

Kutatások alapján kiderült, hogy a nők szívbetegségének egyik fő problémája a megfelelő mennyiségű alvás hiánya.
 

A vizsgálatok során megállapították, hogy ez a tényező a férfiaknál egyáltalán nem játszik közre.

 

Tudd meg az igazságot!
 

A kevés alvás gyulladásos megbetegedésekhez vezethet, amelyek egyenesen szív- és érrendszeri problémákat okoznak. Sokszor lehet hallani, hogy az alvás hiánya nem tesz jót a szervezetnek, azonban ennek a kijelentésnek már tudományos megfigyelések is alapot biztosítanak.
 

Alváshiány összefüggései a szív- és érrendszeri betegségekkel

Előzetes kutatások már bebizonyították, hogy a napi kevesebb, mint hat órai alvás növelheti a krónikus egészségügyi gondok számát, beleértve a szívinfarktust és a különböző gyulladásokat is. A legújabb kutatás során 700 nőt és férfit vizsgáltak (65 éves átlagkorral), akiknek szívkoszorúér- elzáródásuk van. A nőknél megfigyelhető volt, hogy az alvás hiánya összeegyeztethető a gyulladások kialakulásával. A vizsgált nők javarészt már túl voltak a menopauzán, ezért az alacsonyabb ösztrogénszint magyarázatot jelenthet a kevés alvás és a nagyarányú gyulladás kialakulása között.
 

Lehetséges, hogy a férfiakban található magas tesztoszteron szint segített az alváshiány negatív hatásainak csökkentésében.

A kutatás rengeteg, a nemek különbözőségéből fakadó eltérést talált, amelyekből következtettek, hogy a nem megfelelő mennyiségű alvás vezet a nőknél gyulladások kialakulásához, ami szívbetegségekhez vezet.
 

A kevés alvás lehetséges következményei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A nyári időszak több szempontból is kedvez a láb-, és körömgomba kialakulásának, szaporodásának. Ilyenkor kiemelt fontosságot élvez a megelőzés, illetve a kezelés. Az e-havi letölthető elektronikus könyvünkben ezekhez adunk hasznos tanácsokat!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.