Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Tudod, hogyan kezeld otthon a fájó derekat?

Sági Zsolt - HillVital
2021. 06. 17. 11:38:00

Az otthoni pihentetés lehet a legjobb megoldás! 
 

Ha magunk szeretnénk kezelni a derékfájásunkat, akkor 1-2 napon keresztül feküdjünk otthon folyamatosan, és csak a WC-re menjünk ki.
 

Ha ez egyáltalán nem segítene, akkor növeljük a pihenés időtartamát 1-2 hétre.
 

Ha kezd enyhülni a fájdalom, akkor folyamatosan kezdjük el terhelni a derekunkat, ne emeljünk, és ne hajoljunk le!

Majd elkezdhetünk mozogni, ilyenkor a legjobb az úszás heti 3-4 alkalommal.

Ha nagyon makacs a derékfájás, akkor ajánlott a fizikoterápia és a gerinctorna. Ilyenkor megtanuljuk, hogyan kell elvégezni helyesen a gyógytornagyakorlatokat. Ezek a gyakorlatok hozzájárulnak a gerinc izmainak erősítéséhez, valamint a tartás javításához. Ezeknek a gyakorlatoknak a rendszeres végzésével megelőzhető a fájdalom újbóli kialakulása.

Hosszútávon a gyógytorna igen hatékony módszernek számít a derékfájás, valamint hátfájás, lúdtalp, gerincfájdalom, nyaki fájdalom és egyéb mozgási problémák kezelésében.

Ha a panaszok ezután sem szűnnek, ha zsibbad, vagy nem érezzük a derekunkat, akkor viszont érdemes egy orvost felkeresni. 
 

Szóba jöhetnek még a konzervatív orvosi terápiák is.
Ebben az esetben különböző lehetőség is felmerülhet az akut fájdalom csökkentésére.

 

Vényköteles gyógyszerek: Igen gyakori, hogy a problémát az orvosnak jelezve egy erősebb, de nem szteroid tartalmú gyógyszert ír fel. Ezt orvosi utasításra kell szedni.
 

Vény nélkül kapható krémek: Vény nélkül is szerezhetünk különböző hatású gyulladás-, és fájdalomcsökkentő krémeket. Hatalmas a választék, azonban arra mindenképp ügyeljünk, hogy ha tehetjük, akkor kerüljük el a szteroid tartalmú krémeket. Mi a HillVitaltól ilyen jellegű derékfájdalomra a Maximum balzsamot tudjuk ajánlani, amely 19 gyógynövény tartalmával segít a gyulladás, valamint a fájdalom csökkentésében.
 

Tapaszok: Hatásukban a krémekhez állnak közel. Segítenek a gyulladás, valamint a fájdalom csökkentésében. Mivel csak fel kell helyezni, ezért használatuk igen egyszerű.

 

Szteroid injekció: Kijelenthető, hogy ez a fajta kezelés szinte a legerősebb és rövid időn belül képes megszüntetni a fájdalmat. Azonban ha a fájdalom valódi okát nem találjuk meg és a szteroid injekciók hatására támaszkodunk, akkor azt később nagyon megbánhatjuk. Hosszútávú alkalmazása esetén ugyanis képes felborítani az anyagcserét és a hormonháztartást is, valamint az ízületeket is károsíthatja.
 

Ezeken kívül több fajta módszer is létezik amivel kezelhető a derékfájás, hátfájás, azonban egyes esetekben nem kerülhető el a műtét.
 

Házi gyógymód derékfájásra

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.