Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Miről árulkodik a köhögés?

Miről árulkodik a köhögés?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 18. 09:14:00

A köhögés nem betegség, hanem egy tünet, amely különböző betegségekre utalhat!

Oka igen sokrétű lehet: a tüdő, a szív, a gyomor megbetegedése, bizonyos gyógyszerek is okozhatják.

A különböző köhögéstípusok más és más betegségre utalnak.
 

Nyákos köhögés: Leggyakoribb oka a megfázás, a tüdőgyulladás, a krónikus bronchitis (hörghurut). Ebben az esetben a felköhögött nyák sárgás-zöldes és sűrű. Az asztma vagy más allergiás megbetegedés is okozhat fokozott nyáktermelést. A felköhögött váladék ilyenkor tiszta, folyékony.
 

Véres köhögés: A vérzéssel járó köhögés hátterében többnyire komoly betegségek állnak: tüdőrák, tüdőembólia, tuberkulózis vagy szívelégtelenség. Ritkább esetben vérzékenység, véralvadási zavarok is okozhatják.
 

Száraz- vagy ingerköhögés: Ilyenkor a légutak nyálkahártyáját elsősorban valamilyen gyulladás (kezdődő garatgyulladás, légcsőgyulladás, tüdőgyulladás) ingerli. 
De előfordulhat a tüdő akut ingerlése esetén is, amely porszemcséktől vagy más idegen részecskék által következik be. Néhány gyógyszer, így például az ACE-gátlók is okozhatnak ingerköhögést.

 

Dohányos köhögés: A dohányosokra jellemző, akik gyakran nem veszik komolyan a köhögést és a légszomjat. Az állandó köhögés, köhécselés már a krónikus tüdőbetegség figyelmeztető jele is lehet. Ez már viszont sürgős orvosi ellátást igényel.
 

Felső- és alsó légúti fertőzések egyaránt okozhatnak köhögést. De garatgyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, mandulagyulladás a váladék lecsorgása miatt vált ki köhögést. Allergének is sok esetben okoznak köhögést. Ha ez szezonális, akkor a köhögés addig van jelen, míg az allergén. 

A köhögés típusai.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.