Menü

Köhögéscsillapító recept nélkül

Veress Máté - HillVital
2020. 03. 26. 14:03:00

Alaposan moss meg egy nagyobb fekete retket. Vágd ketté, és vájd ki a közepét.
 

Vigyázz, hogy nagyon ki ne lyukadjon, majd egy hústűvel szúrj egy pici lyukat a közepére. Ha kész, állítsd bele egy pohárba úgy, hogy ne essen bele.
 

Ebbe önts annyi mézet, amennyi belefér. Szép lassan át fog csorogni a retken a méz, és ebben benne lesznek a méznek és a fekete reteknek a kiváló hatóanyagai. Az így nyert mézből naponta kétszer vegyünk be egy-egy kanállal. Csökkenti a gyulladást is, valamint a köhögést.De hasonlóan jó köhögéscsillapításra a vöröshagyma és a méz keveréke is. Egy fej vöröshagymára önts annyi mézet, hogy befedje. Hagyd állni egy éjszakán át, másnap szűrd le, és abból is napi 1-2 kanállal fogyassz, míg csillapodik a köhögés.
 

Nagyszerű lehet még köhögésre a gyömbér is. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása is van. Erősíti az immunrendszert a fertőzések ellen. Lehet belőle főzni teát vagy készíthetsz belőle keveréket is. Csak reszelj le egy kis gyömbért, keverd össze citromlével és mézzel. Fogyassz belőle naponta több alkalommal is 1 evőkanállal akár. Nagyon jó torokfájásra és a köhögést is csillapítja. Fokozott óvatossággal szedjék azok akik cukorbetegek vagy véralvadásgátlót szednek.

Csodát tehet még köhögés és torokfájás esetén a sós vizes gargalizálás is. Nagyon jó gyulladáscsökkentő és a bakteriális fertőzések ellen is véd. Csak 2dl langyos vízben keverj el 1 teáskanálnyi sót. Öblögess ezzel naponta 3-4 alkalommal.

Egy jó tanács lehet az is ha bőségesen fogyasztasz folyadékot. Fogyassz vizet, meleg gyógyteát, levest mivel a folyadékfogyasztás nagyon fontos a gyógyuláshoz. A bőséges folyadékfogyasztás nagyon jó hurutoldó hatással rendelkezik.

 

Köhögéscsillapítás recept nélkül.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés