Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Könyök és térd fájdalom

Könyök és térd fájdalom

Sági Zsolt - HillVital
2020. 04. 16. 15:31:00

Nem kizárólag az ízületi megbetegedésekről lehet szó azoknál akik mozgásszervi problémákkal mennek orvoshoz.

Egyéb helyekről is kiindulhat ez a fájdalom, ezért mindig szem előtt kell tartani a lehetséges okokat. 

Az ízületi betegségeket 2 csoportra lehet osztani. Van a gyulladásos és a kopásos ízületi probléma. Érdemes elkülöníteni ezt a kér kategóriát ugyanis mindkettőnek más a kezelése. Az arthrosis az ízületi porc károsodásával jellemezhető betegség aminek a során egyes leépülések kerülnek előtérbe. Ez szokott lenni a leggyakoribb mozgásszervi betegség 50 éves kor felett.

2 fő részből áll a porcszövet. Található egy rugalmas sejt közötti állomány ami kollagénrostokból valamint proteoglikán molekulákból áll. Itt találhatóak meg kisebb csoportokban a porcsejtek. Léteznek hormonok és növekedési faktorok amelyek segítik a porcképződést. 

A fájdalom kialakulásában állhatnak genetikai eltérések valamint sérülések vagy esetleg fejlődési rendellenességek is. Az ilyen helyzetekben megváltoznak a terhelési viszonyok a normál állapothoz képest és így beindul a porcbontás. Lehet még említeni a gyulladásos ízületi betegségeket is mint a köszvény vagy a rheumatoid arthritis.

Az arthrosis általában egy foglalkozási ártalom miatt szokott jelentkezni.

Az élsportolók, a táncosok és az írnokok esetében is bekövetkezhet ez a probléma. Az első és legérzékelhetőbb tünet az a fájdalom szokott lenni. Az ízületek sokkal merevebbek reggel és ez legalább 30 percig tart is. Egy kis mozgatással csökkenthető a fájdalom. Amikor valamilyen nagyobb fizikai terhelés éri az ízületet, akkor a fájdalom intenzitása egyre nő. A növekvő fájdalom miatt megváltozik az ízület terhelése, ilyenkor persze a fájó ízületet kímélni szokták a másikon pedig nagyobb lesz a nyomás.
A fájdalom után a mozgáskorlátozottság is kialakulhat.

A probléma megelőzéséhez hozzájárul az elhízás és a mozgásszegény életmód megszüntetése. A rendszeres mozgás nagyon sokat javít az ízület keringésén és az izomerőt is növeli.  Ajánlott még a természetes összetevőkből készült balzsamok használata is. Ezek igazi megkönnyebbülést hozhatnak a számodra.

Könyök és térd fájdalom

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.