Menü

Tudd meg milyen okai lehetnek a láz kialakulásának!

HillVital - Veress Máté
2019. 01. 17. 09:18:00

Nem csupán vírusos vagy bakteriális fertőzés okozhat lázat, hanem lehetnek még egyéb okai is mint a sport vagy a túlöltözés is.

A testhőmérsékletet a hipotalamusz szokta szabályozni úgy, hogy az változtat a hőtermelés és a hőleadás arányán.
A következők lehetnek az okai:
Bakteriális fertőzés vagy esetleg vírus fertőzés is okozhat lázat. Lehet az okozó influenza, húgyúti fertőzés, tüdőgyulladás, hasmenés, agyvelőgyulladás vagy agyhártyagyulladás.
Gombás fertőzés. Van akinél kialakul gombás tüdőgyulladás.
Egyes oltások után is kialakulhat láz. Ez egy természetes védekezési reakció a szervezet részéről. Szöveti károsodás is okozhat lázat. Ez kialakulhat valamilyen sérülés vagy akár tumor miatt. Valamilyen gyulladásos bélprobléma is okozhat lázat. A pajzsmirigy-túlműködés miatt is létrejöhet a láz. Akár a túlzásba vitt sporttól is kialakulhat láz. Gyerekeknél akár a túlöltözöttség is kiválthat lázat. A napszúrás is lázat okoz. Egyes antibiotikumok is okozhatnak lázat. A láz kialakulása miatt nem szabad azonnal rosszra gondolni.
Nézzük is meg a láz tüneteit:
Hidegrázás: A láz emelkedésekor össze szoktak húzódni a bőr erei, ez a libabőr. Izomrengés, hidegrázás és borzongás is kialakul. Amikor a láz a tetőponton van, akkor ezek a tünetek teljesen megszűnnek.
Akár bőrelváltozás is kialakulhat vagyis bőrpír, herpesz vagy allergiás reakciók.
Keringési zavarok is kialakulhatnak. Láz esetén megnő a szervezet oxigén iránti igénye. A pulzus sokkal szaporább lesz, ezért idősebb embereknél, gyerekeknél oda kell figyelni a szívműködésre. Egy egészséges felnőtt szervezetet is megvisel nagyon a láz. Láz esetén nem ritka a bágyadt állapot. Nagyon nagy mennyiségű izzadás is kialakulhat, ami esetén pótolni kell a folyadékot és sót is, mivel kiszáradás léphet fel.
Ha nem gyógyszeres kezelés mellett döntesz, akkor nagyon hatásos lehet a hűtőfürdő. Csak akkor szabad fizikai kezelést alkalmazni ha a betegnek nem okoz fájdalmat. Nagyon jó megoldás lehet még a priznic ami azt jelenti, hogy az egész testre állott vizes borogatást teszünk. Ezt ma már nem nagyon alkalmazzák, mivel sok kisgyerek nagyon rossz élményként éli meg.
Tudd meg milyen okai lehetnek a láz kialakulásának!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.