Menü

Alapvető lazító masszázs fogások

Veress Máté - HillVital
2021. 02. 26. 11:37:00

Nagyon jól jöhet egy masszázs mindenkinek főleg egy átdolgozott nap után, hogy a csökkentsük a stresszt és a feszültséget. A lazító masszázs fogások neked is segíthetnek vagy akár te is segíthetsz valamelyik szerettednek, hogy ellazuljon.
 

Nézzük is milyen fogások vannak amiket elsajátíthatsz te is.
 

Kitartott érintés:

Ez csak a kapcsolatteremtésre szolgál a masszázs kezdésekor. Ennek az érintésnek csak az a célja, hogy kifejezd a segítő szándékot. A mozdulatnak határozottnak kell lennie.

 

Simítás:

Ez egy sokoldalú masszázs technika. Összekötő mozdulatként is szolgál a többi fogás között. A tenyérrel vagy az ujjbegyekkel végezd a finom simítást. Ez a bőrfelszín alatt lévő idegvégződésekre van hatással. Mivel nyugtató hatása van ezért az elején kell alkalmazni. Létezik a mélysimítás is amikor az izomszöveteket a csonthoz kell nyomni. Csak a finom simítás után szabad alkalmazni. Ez ellazítja valamint nyújtja az izomszöveteket. A háton mély lefelé vagy fölfelé történő simításokkal kell végezni de a gerincet el kell kerülni.

 

Dörzsölés:

Ez a legrégebbi technika. Képes hatást gyakorolni a bőr mélyebben fekvő részeibe is. Létezik a mély és a felületes dörzsölés. A felületes dörzsölés célja, hogy a bőr már elhalt szarurétegei eltűnjenek és a vérbőséget is fokozza. A mély dörzsölés az izmokra és a bőr alatti kötőszövetekre hat.

 

Gyúrás:

Ez egy értágító és mechanikus fogás. Ezt nem ajánlott végezni olyan személynek aki nem amsszőr, mert csak kárt tehet vele. Ha viszont egy profi csinálja, akkor az izomrostok rugalmasabbak lehetnek. Oldja az izmokat körülvevő kötőszöveteknek a felületét. Ennek is lehet ritmusa, a gyors gyúrás élénkítően hat, a lassú pedig altató hatással bír.

 

Rezegtetés:

Ez egy ellazító technika a masszázs elején és a végén. Ezt a fogást az ujjbegyekkel, kisujjszéllel, ököllel vagy a kézháttal szokták végezni. A végtagok kirázása is ide tartozik. A rázás egy könnyű technika amit el lehet sajátítani hamar. Jó hatással van az ízületi merevségre de egy egyszerű fáradtság esetén is kellemes.

 

Ütögetés:

A lendületes ám könnyed ütögetések serkentik a vérkeringést valamint energetizáló hatással is rendelkeznek. Ujjbegyekkel és tenyérrel történjen az ütögetés ne pedig ököllel. Az ütögetés hatására a bőr meleg lesz és kipirulhat. Nem szabad vele fájdalmat okozni, csak könnyed és rugalmas mozdulatokra van szükség. Zúzódások esetén nem szabad alkalmazni valamint a vese és a hátgerinc területén sem szabad használni.

 

Nyomás:

Ez csupán körkörös nyomásokat jelent hüvelykujjal vagy kézujjal. A nyomások megnyugtatják a megfeszült izomterületet és a letapadást is megszüntetik. Ezt a technikát csak már korábban átmasszírozott területen alkalmazd.

 

Csipkedés:

Ez felváltva zajlik hüvelykujj vagy mutató esetleg középső ujjak hegyével. Ritmusosan kell csípkedni a bőrt. Határozottnak és erőteljesnek kell lennie. Hozzájárul a bőrben található idegvégződések stimulálásához. Lehet néha kellemetlen érzés de hamar elmúlik.
 

Lazító masszázs fogások.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt az allergiaszezon, amely sokak életet keserítheti meg. Mit tehetnük ellene és mire érdemes odafigyelni? Az ingyen letölthető elektronikus könyvben választ kapsz erre!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.