Menü

Krém vagy tabletta ajánlott a fájdalomcsillapításra?

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 08. 08:53:00

Az ember nagyon sokszor nyúl fájdalomcsillapító krémekhez ha fáj valamilye. És ez nem is baj mivel nagyszerű fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek a gyógynövényes krémek és nem kell elviselned a fájdalmat sem.
 

Esetleges ízületi panaszok esetében pedig nagyon fontos a fájdalomcsillapítás. De mit tehetsz ha a krém nem eléggé hatásos?
 

Először is érdemes tisztázni, hogy az ízületi fájdalmakat okozhatja kopás és gyulladás is. A gyógyszertárban kapható vény nélküli fájdalomcsillapítók csak az akut, rövid ideig tartó fájdalom csillapítására alkalmasak. 
 

Szerepet játszhatnak a krónikus fájdalom kialakulásának a megakadályozásában is. Ha egy fájdalom hosszú ideig áll fenn, akkor szövődményeket okozhat és akár súlyosabb is lehet. A fájdalom helyétől is függhet az, hogy tablettát vagy krémet használsz. A gyógynövényes fájdalom és gyulladáscsökkentő krémeket sokkal biztonságosabbnak tartják, mivel helyileg hatnak, megkíméli az emésztőrendszert, mivel bőrön át szívódik fel, és általában nincs semmilyen mellékhatása.


Vannak olyan krémek amelyek fokozzák a vérkeringést, gyulladáscsökkentő hatásuk van valamint hűsítő és melegítő krémek is vannak. Leghatásosabb lehet a végtagokban kialakult fájdalom csillapítására. Az a legjobb ha kizárólag természetes összetételű, gyógynövényes krémet használsz.


Még nincs olyan kutatás, vagy tanulmány ami kimutatná azt, hogy nem szabad együtt használni a tablettát és a krémet. Ám mi ezt nem igazán ajánljuk, mivel van olyan, hogy bizonyos hatóanyagok együttes jelenléte okozhat mellékhatásokat vagy felerősíthetik egymást. Érdemes úgy eljárni ha a krémtől nem múlik egyáltalán a fájdalom, akkor érdemes egy orvoshoz elmenni és ő majd felír egy hatásos gyógyszert ha muszáj.


A legerősebb fájdalomcsillapító krém mindig az ami több gyógynövényt is felhasznál és nem tartalmaz semmiféle mesterséges szert ilyen a HillVital Maximumbalzsam is ami 19 gyógynövény erejét hordozza magában, ezért is ajánljuk neked ha fájdalommal küzdesz. Teljesen természetes összetevőket tartalmaz. Próbáld ki ezt először, mielőtt gyógyszerekhez fordulnál.   

 

Legerősebb fájdalomcsillapító krém 

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.