Menü

Krém vagy tabletta ajánlott a fájdalomcsillapításra?

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 08. 08:53:00

Az ember nagyon sokszor nyúl fájdalomcsillapító krémekhez ha fáj valamilye. És ez nem is baj mivel nagyszerű fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek a gyógynövényes krémek és nem kell elviselned a fájdalmat sem.
 

Esetleges ízületi panaszok esetében pedig nagyon fontos a fájdalomcsillapítás. De mit tehetsz ha a krém nem eléggé hatásos?
 

Először is érdemes tisztázni, hogy az ízületi fájdalmakat okozhatja kopás és gyulladás is. A gyógyszertárban kapható vény nélküli fájdalomcsillapítók csak az akut, rövid ideig tartó fájdalom csillapítására alkalmasak. 
 

Szerepet játszhatnak a krónikus fájdalom kialakulásának a megakadályozásában is. Ha egy fájdalom hosszú ideig áll fenn, akkor szövődményeket okozhat és akár súlyosabb is lehet. A fájdalom helyétől is függhet az, hogy tablettát vagy krémet használsz. A gyógynövényes fájdalom és gyulladáscsökkentő krémeket sokkal biztonságosabbnak tartják, mivel helyileg hatnak, megkíméli az emésztőrendszert, mivel bőrön át szívódik fel, és általában nincs semmilyen mellékhatása.


Vannak olyan krémek amelyek fokozzák a vérkeringést, gyulladáscsökkentő hatásuk van valamint hűsítő és melegítő krémek is vannak. Leghatásosabb lehet a végtagokban kialakult fájdalom csillapítására. Az a legjobb ha kizárólag természetes összetételű, gyógynövényes krémet használsz.


Még nincs olyan kutatás, vagy tanulmány ami kimutatná azt, hogy nem szabad együtt használni a tablettát és a krémet. Ám mi ezt nem igazán ajánljuk, mivel van olyan, hogy bizonyos hatóanyagok együttes jelenléte okozhat mellékhatásokat vagy felerősíthetik egymást. Érdemes úgy eljárni ha a krémtől nem múlik egyáltalán a fájdalom, akkor érdemes egy orvoshoz elmenni és ő majd felír egy hatásos gyógyszert ha muszáj.


A legerősebb fájdalomcsillapító krém mindig az ami több gyógynövényt is felhasznál és nem tartalmaz semmiféle mesterséges szert ilyen a HillVital Maximumbalzsam is ami 19 gyógynövény erejét hordozza magában, ezért is ajánljuk neked ha fájdalommal küzdesz. Teljesen természetes összetevőket tartalmaz. Próbáld ki ezt először, mielőtt gyógyszerekhez fordulnál.   

 

Legerősebb fájdalomcsillapító krém 

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!