Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ezekre használható fel a maca por

Ezekre használható fel a maca por

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 01. 12:08:00

A maca por egészségügyi hatásai már régóta ismertek, azonban csak mostanában vált népszerű táplálékkiegészítővé.

A maca por tulajdonképp a Lepidium Meyeneii növény összemorzsolt gyökere. Ez a növény 4200 méter magasan az Andok hegységeiben nő. Azt, hogy ilyen időjárási viszonytagságokban is képes életben maradni annak köszönheti, hogy gyökereiben nagy energiaraktárak találhatóak.

Mire használható fel?

A maca gyakran felhasználásra kerül vérszegénység gyógyítására, menstruációs rendellenességek kezelésére, a memória javítására, stressz csökkentésére, az energia megtartására és az energiaszint növelésére, valamint az immunrendszer általános funkcióinak erősítésére.

Egyszóval igen sokrétűen felhasználható.

Hagyományosan afrodiziákumként került felhasználásra. Mindkét nem esetében hatással van, azonban nem a hormonokon keresztül működik, így nem növeli tesztoszteron, vagy ösztrogén szintet. A férfiaknak azért tanácsos fogyasztani, mert növeli a spermatermelést, valamint csökkenti a prosztata megnagyobbodást.

Előzetes kutatások azt sejtetik, hogy a maca védi az agysejteket a károsodástól, javítja a csontok egészségét, továbbá a kognitív képességeket is.

A nők esetében a maca gyökér rendszeres fogyasztása egyértelmű eredményeket mutat. Segít a változó kori tünetek enyhítésében, a hőhullámok, alvászavar, valamint depresszió csökkentésében. Ezen felül természetes termékenység javítóként is szolgál. Nők esetében a maca gyökér képes a luteinizáló hormon növelésére, aminek köszönhetően javul a termékenység. Erre a célra a legmegfelelőbbnek a piros maca bizonyult.

Ezen felül az immunrendszerre is nagyon jó hatással van, ugyanis természetes módon erősíti és növeli ellenálló képességét.

Mire jó a maca por?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában