Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Medvehagymás-diós pesztó

2020. 11. 30. 13:30:00 Sági Zsolt - HillVital

Néhány összetevőből pár perc alatt finom vacsorát készíthetünk.

Hozzávalók:

- egy nagy csokor medvehagyma

- 2 gerezd fokhagyma

- 2 e. dió

- 5 dkg parmezán sajt

- 1 dl olívaolaj

- só, bors

Elkészítés:

A medvehagyma leveleit mossuk meg, csöpögtessük le. A diót egy serpenyőben pirítsuk meg, a parmezánt reszeljük le. A fokhagymát tisztítsuk meg. Egy aprítóba tegyük bele az összes hozzávalót, daraboljuk fel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzátesszük az olajat, és simára pépesítjük. Kifőtt teljes kiőrlésű tésztával tálaljuk.

Medvehagymás pesztó recept.