Medvehagymás-diós pesztó
Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 30. 13:30:00
Néhány összetevőből pár perc alatt finom vacsorát készíthetünk.
Hozzávalók:
- egy nagy csokor medvehagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 e. dió
- 5 dkg parmezán sajt
- 1 dl olívaolaj
- só, bors
Elkészítés:
A medvehagyma leveleit mossuk meg, csöpögtessük le. A diót egy serpenyőben pirítsuk meg, a parmezánt reszeljük le. A fokhagymát tisztítsuk meg. Egy aprítóba tegyük bele az összes hozzávalót, daraboljuk fel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzátesszük az olajat, és simára pépesítjük. Kifőtt teljes kiőrlésű tésztával tálaljuk.
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM

A meleg és a jó idő érkeztével te is gyakran azt tapasztalod, hogy fájnak a visszereid és megjelennek az egyre erősödő visszér fájdalmak?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt mindenképp tudnod kell!