Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Medvehagymás-diós pesztó

Medvehagymás-diós pesztó

Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 30. 13:30:00

Néhány összetevőből pár perc alatt finom vacsorát készíthetünk.

Hozzávalók:

- egy nagy csokor medvehagyma

- 2 gerezd fokhagyma

- 2 e. dió

- 5 dkg parmezán sajt

- 1 dl olívaolaj

- só, bors

Elkészítés:

A medvehagyma leveleit mossuk meg, csöpögtessük le. A diót egy serpenyőben pirítsuk meg, a parmezánt reszeljük le. A fokhagymát tisztítsuk meg. Egy aprítóba tegyük bele az összes hozzávalót, daraboljuk fel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzátesszük az olajat, és simára pépesítjük. Kifőtt teljes kiőrlésű tésztával tálaljuk.

Medvehagymás pesztó recept.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!