Medvehagymás-diós pesztó
Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 30. 13:30:00
Néhány összetevőből pár perc alatt finom vacsorát készíthetünk.
Hozzávalók:
- egy nagy csokor medvehagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 e. dió
- 5 dkg parmezán sajt
- 1 dl olívaolaj
- só, bors
Elkészítés:
A medvehagyma leveleit mossuk meg, csöpögtessük le. A diót egy serpenyőben pirítsuk meg, a parmezánt reszeljük le. A fokhagymát tisztítsuk meg. Egy aprítóba tegyük bele az összes hozzávalót, daraboljuk fel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzátesszük az olajat, és simára pépesítjük. Kifőtt teljes kiőrlésű tésztával tálaljuk.
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM
NYEREMÉNYJÁTÉK

Most lehetőséged nyílik arra, hogy gazdagabb legyél három HillVital balzsammal! Nem kell mást tenned, mint feliratkoznod és mi emailben értesítünk a legfrissebb nyereményjátékunkról!