Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Megújultunk!

2018. 12. 05. 09:40:00 Egresi Attila

A HILLVITAL elhivatottan törekszik arra, hogy minden évben valami újdonság várja a vásárlókat, akik mindig többet, jobbat kapnak.

Vállalkozásunk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és az innováció tekintetében. Ennek jegyében egy megújulási programot indítottunk útjára, az elmúlt hónapokban. 

Ahogyan azt mostanában észrevehetted, a webáruházba néha lassulások voltak tapasztalhatóak. A háttérben nagyban folyt azonban a munka, hogy mielőbb bemutathassuk a megújult honlapunkat és az új köntösbe öltöztetett termékeket.

Továbbra is magas hatóanyag tartalmú termékeket készítünk számodra. Értékes, természetes összetevőkkel, prémium gyógynövényekkel, illóolajokkal. Mesterséges összetevők és mellékhatások nélkül! A szállítási díj továbbra is ingyenes! Heti, havi akciókkal pedig kedvezményesen vásárolhatsz a továbbiakban is. 30 nap garancia, 100% pénzvisszafizetés pedig minden vásárlónak alapfeltétel! A futárszolgálatról pedig nem is beszélve, ami már másnapra szállít a megrendelésed után.


Ami változott: termékek kinézete modernebb köntösben, egyedi használati útmutatók, letölthető formában, és az OTP által biztosított SimplePay rendszer, a biztonságos bankkártyás fizetésekért. Ezentúl az utánvétel, és a banki átutalás mellé választhatod a kényelmes, gyors kártyás fizetést is.

Az eltelt évek nyomai nem fogtak ki rajtunk, hiszen Mi továbbra is ugyanaz a fiatalos, lendületes csapat vagyunk, akik töretlen lelkesedéssel fejlesztik a termékeiket. Fontos vagy számunkra, így az is fontos, hogy hosszan tartó egészséges, és boldog életet élj! Ehhez úgy tudunk hozzájárulni, hogy természetes összetevőkből, gyógynövényes készítményeket, mellékhatások és mesterséges összetevők nélkül fejlesztünk számodra. Minőség, garancia, szakértelem. Ez a HillVital.

Üdvözlettel:

Egresi Attila

Tartalomhoz tartozó címkék: hillvital új kinézet