Menü

A visszérbetegség nem csupán esztétikai probléma. Hanem egy életveszélyes betegség!

HillVital
2019. 05. 20. 07:42:00

A visszér nem csupán egy egyszerű esztétikati probléma. Kezelni kell! A visszérbetegség nem csupán  esztétikai probléma.

Hanem egy  életveszélyes betegség

Azt gondolom, hogy elsődleges lépés egy betegség kezelésében, hogy megértsük annak felépítését, és működését. 

Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy mi is a visszér, és annak a megbetegedése. A visszér, vagy vénás ér a keringési rendszer azon része, amely a szívbe szállítja vissza az „elhasznált” vért, hogy az ott, illetve a tüdőben újra oxigén dús lehessen. 

Amikor visszér-gyulladásról beszélünk, akkor az azt jelenti, hogy a visszéren keresztül haladó vér, akkora nyomást gyakorol az évek során különféle okokból rugalmatlanná vált érfalakra, hogy azok különböző gyulladások, és szúró fájdalmak formájában adnak hangot nem tetszésüknek. 

A nem megfelelően működő, rugalmatlan vénás erek és a nyirokrendszer képtelen elszállítani a szövetekből az elhasznált vért, illetve a nagyobb, mérgező anyagcseretermékeket.

Egészséges és kóros visszér.

Később az elernyedő erek tovább engednek a nyomásnak, egyre inkább kitágulnak, a kitágult vájatokban a vér megreked, majd megalvad.

Ezt a megalvadt vért hívjuk vérrögnek, illetve trombózisnak. Ezek olyan további következménnyel jár, mint a vizesedés, visszérműtétek, lábszárfekély.

A legrosszabb az embólia. Az embólia az, amikor egy ilyen megalvadt vérrög felválik a helyéről, és – szilárdabb formában – újra bekerül a keringésbe, majd valahol teljesen elzárja a vér haladását, aminek a következményeit nem szükséges ecsetelni…

A visszér betegséget minden esetben kezelni kell.

Mivel gyakran életmódi szokások is befolyásolják a visszeresség kialakulását, ezért már enyhe panaszok esetén is érdemes először a rossz szokásainkon, életvitelünkön változtatni.

Tehát a fáradt, nehéz lábaktól eljutottunk a tragédiáig.

Ez nem esztétikai probléma.

Ez egy életveszélyes betegség.

Amikor kicsit szúr a lábszárunk, és itt-ott láthatóak a kékes erek, akkor könnyebb kezelni.  Amikor már az egész láb egy nagy vérrög, akkor nagyon nehéz.  Éppen ezért nagyon-nagyon fontos, hogy minél hamarabb figyelmet fordítunk ennek a problémának annál könnyebb orvosolni.

Tessék odafigyelni a visszerek egészségére!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.