Menü

Mi ajánlott ízületi gyulladásra?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 04. 16. 14:51:00

Az ízületi gyulladás kezelésekor az egyik legfontosabb dolog a pihenés, az érintett résznek a nyugalomba helyezése.

Az ízületi gyulladás bizonyos mértékig akár otthon is kezelhető.

Kisebb fájdalom vagy sérülés esetén sokan már rögtön orvoshoz fordulnak. Sajnos ez nem minden esetben jelent jó megoldást, hiszen van, amikor elég néhány otthon is elvégezhető kezelést elvégezni a fájdalom megszüntetéséhez. Ilyen módszer például a helyileg alkalmazható jegelés vagy fájdalom és gyulladás csökkentő krémek használata, melyek nem vényigényesek.

Különböző gyógynövények, étrendkiegészítő porcerősítők, valamint gyulladáscsökkentő krémek segítségét is használatba vehetjük anélkül, hogy rögtön orvoshoz fordulnánk.

Ha panaszok néhány nap múlva enyhülnek, akkor nem szükséges orvoshoz fordulni.

Mi a teendő ha ennek ellenére sem enyhültek a panaszok?

Ebben az esetben már mindenképp forduljunk orvoshoz. A diagnózis felállítása nem mindig egyszerű, ezért nagyon fontos a részletes fizikális vizsgálat, de akár szükség lehet vérvételre vagy akár röntgenre is.

Amennyiben a panaszok indokolják, szükséges lehet erősebb gyógyszer vagy krém használata. Elsősorban olyan készítmények használata ajánlott melyek nem tartalmaznak szteroidokat. Ezek a non szteroid krémek fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek.

A gyógytorna olyan szinten segíthet, hogy megfelelő kezelés mellett, illetve sikeres kezelés után hozzájárulhat ahhoz, hogy ne alakuljanak ki újabb ízületi gyulladások.

Súlyosabb esetben akár a szteroidok is szóba jöhetnek.

Ennél súlyosabb esetben már a műtét is felmerülhet.

Belsőleg csalán, aranyvessző, nyírfalevél, fűzfakéreg vagy nyárfalevél, vagy mezei zsurló vagy gyermekláncfű egyenlő arányban történő keverékéből készült, ötféle növény főzetének rendszeres (napi háromszori) fogyasztása ajánlott.

Külsőleg mindenféle kép érdemes valamilyen krém használata. Inkább a természetes és szteroid mentes készítmények ajánlottak.

Az ízületi gyulladás kezelésekor az egyik legfontosabb dolog a pihenés, az érintett résznek a nyugalomba helyezése. Helyileg alkalmazhatunk jegelést vagy fájdalomgyulladás csökkentő krémeket.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.